Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 123294
6,6 7 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

To są chyba jakieś kpiny :/ Ludzie na forum Polsatu proszą żeby przesunęli serial na wcześniejsza porę, to oni, zgadza się, przesuwają, ale na późniejszą! Polsat po raz kolejny dowiódł, że ma swoich widzów w głębokim poważaniu i jest najbardziej chamską, polską stacją ... Mogę się założyć, że niedługo przesuną emisję "Skazanego na śmierć" na 22, bo w ich mniemaniu im później, tym większą publiczność serial będzie przyciągał :/ Aż ręce same opadają ...

ocenił(a) serial na 10
Kathleen

Calkiem ich pogielo ;/ O 23 jakos jeszcze czekalem ale nie bede w nocy do 2 ogladal tv ;/ Mam tylko nadzieje ze ktos ponagrywa odcinki i wrzuci do netu....

kardines2

jezuu, już przegięli!
O PIERWSZEJ?
kto normalny czeka na serial o 0:45 w nocy!!! choroba ;|

ocenił(a) serial na 10
kardines2

Druga seria juz od dawna jest na necie do sciagniecia, trzecia rowniez:)

Kathleen

sprawdałam teraz w rozplanówce TV - jest o 23:30... na stronie polsatu też. Czyli chyba nie jest tak źle ; )

ocenił(a) serial na 8
Albaricoque

Teraz jest "normalnie" czyli o 23.30,ale 27 marca jest właśnie o 00.45, wejdź sobie na stronke "Telemagazynu" dla sprawdzenia ...

ocenił(a) serial na 9
Kathleen

no chyba ich popieprzyło z tą 00.45!!! Kuźwa już nawet ulubionego serialu sie nie da oglądać w tym kraju! Ja pierdziele co za kanał!!!

Mims

Chirurdzy są o 23.15 jak zawsze
http://www.polsat.com.pl/tv/ tu macie program polsatu

Kami122

to i tak jest późno o 23,15,ja naprzykład jeszcze rano musze wstac do szkoły i jestem niewyspana.na jakiej stronie mozna sciaganc ten serial.on jest w deche!!!:)))

ocenił(a) serial na 9
Kathleen

do kogo trzeba napisać apel albo coś w tym stylu żeby dali Chirurgów o jakiejś normalnej porze ????? ja również musze wstać następnego dnia wcześnie rano no i nie mogę nigdy tego filmu obejrzeć, a film jest genialny...
Jest 7 dni w tygodniu - przy czym w piątku po południu nie ma nigdy nic ciekawego - ale ktoś musiał włożyć ten film we wtorek o 23 ...i to jeszcze bez żadnych powtórek >:

ocenił(a) serial na 10
Kathleen

Ja jestem na bieżąco tak jak w stanach,ale bardzo chętnie ogladałabym sobie jeszcze raz drugi sezon.to skandal ,żę puszczali sto razy 1 sezon o normalnej przyzwoitej porze a teraz gdy wreszcie leci 2 sezon puszczaja go w srodku tygodnia tak pozno.hello!luydzie maja szkole i raczej kipawo siedziec do godziny x ogladajac tv.dobrze ze chodziasz leci na foxlife ale ten program ma malo ludzi