PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122760
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Niech mi ktos wytłumaczy bo chyba coś sie pokreciło albo mi albo scenarzystom.... w którymś sezonie na początku jak była z Burkiem i była w ciąży Addison ja operowała i były jakieś komplikacje i ... nie mogła miec po tym dzieci ???
Mam rację ??? bo teraz kiedy wrócił wątek z posiadaniem dzieci to chyba by było bez sensu że ona znowu zaszła w ciąże i ją usunęła ??

ocenił(a) serial na 10
beatka1002

wydaje mi sie ze nie. ona miala jakis problem z tamta ciaza to byla ciaza poza maciczna a to nie wyklucza posiadania kolejnych dzieci

ocenił(a) serial na 10
beatka1002

Christina może mieć dzieci, ale ich nie chce. Addison ma odwrotnie, chce a nie może.

ocenił(a) serial na 10
Wercia1501

8 sezonów a Wy dalej nie umiecie poprawnie napisać imienia bohaterki

ocenił(a) serial na 10
dreamseal

oj dobra cristina wielkie mi halo ....po prostu taki nawyk i tyle
a co do tych dzieci kurcze poszukam dzisiaj mam GDZIEŚ wszystki sezony i jestem pewna ze jest tam moment gdzie addison jej mówi ze musiała cos tam zrobic przeciac ?? i nie bedzie mogła miec dzieci a wtedy ona strasznie to przeżywa :/

ocenił(a) serial na 10
beatka1002

Gdy CRISTINA leżała na stole Addie powiedziała: "Ciąża poza maciczna. Wykrwawia się". A gdy się ona budzi po operacji Bailey mówi jej: "Lewy jajowód pękł." No i go usunęli. To wszystko. Sezon 2 odc 3, min. 32:06 - jestem normalna, mam wszystkie sezony na kompie, więc sprawdzenie dla mnie to pryszcz :)

ocenił(a) serial na 10
Wercia1501

wercia nie watpie w twoją normalność :) jak mi tak napisałaś to juz jestem spokojna ....co tez skłania mnie ku mysli żeby po raz kolejny przelecieć greys'ów brakuje mi tych poczatków:D pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
beatka1002

Żartowałam z tym :) Mi tez tego brakuje. Gdy jeszcze wszyscy żyli i byli zdrowi... To były fajne odcinki:) Pozdrawiam:)