Jak dla mnie odcinek świetny. Cristina dobrze zrobiła mówiąc wszystkim o chorobie Izzie. Wzruszyłam się pod koniec odcinka kiedy wszyscy ubierali Izzie. Na końcu dowiedział się George.Przypadek pacjenta do przeszczepu twarzy fajny. Mam nadzieje, że Derek przełamie się i zoperuje Izzie powiedzie się.
Ogólnie moja ocena odcinka 10/10
Odcinek faktycznie świetny, pokazali fajne fragmenty z życia stażystów, bo zazwyczaj oni są tacy bezosobowi. Psychologicznie pacjent z przeszczepem super, świetnie pokazali jego strach i obawę przed stratą przyjaciół, postawa tej murzynki, jego przyjaciółki bardzo pozytywna, zrobiłabym dokładnie tak samo "Nie nazywaj mojego przyjaciela brzydkim". Na bank Derek zoperuje Izzy, po pierwsze jest jej jedyną nadzieją, a po drugie zrobi to dla Meredith. Postawa szefa chirurgi też mi się podobała, jak wszedł do tej przyczepy i powiedział Derekowi to co mu pomogło. Chyba nie wytrzymam do następnego odcinka:D
No tak, mam odcinek, ale niestety angielski leży a napisów nie ma jeszcze:( Przeglądając go wyrywkowo już mogę powiedzieć,że jest świetny, szczeególnie kiedy stażyści kładą Iz do łóżka.
Ludzie dajcie linki do odcinka albo najlepiej cały odcinek na maila bo ciekawość mnie zje!!!
Świetny odcinek. Meredith dorasta. Mam nadzieję, że Derek pomoże Izzie. Dobrze, że Christina im powiedziała. Zgadzam się, że ta ostatnia scena była bardzo wzruszająca. Grey's Anatomy z odcinka na odcinek staje się coraz lepsze.
Mer05, naprawdę myślisz, że ktoś wyśle Ci mailem prawie 400Mb odcinek? Wejdź na stronę www.peb.pl/seriale i poszukaj sobie temat Grey's anatomy sezon 5, wejdź na ostatnią stronę tego tematu i tam będziesz miała linki.
dla mnie tez zajebisty odcinek, a moze to bylo juz w poprzednim? nie pamietam..chodzi mi o to ze Meredith wkoncu zmadrzala i nie uciekla, nie wystraszyla sie i nie obrazila po tym jak on wywalil ten pierscionek tylko zrozumiala. WKONCU!! :) juz sie wystraszylam ze nowu bedzie zabawa w kotka i myszke i ze ona spanikuje a tu prosze jaka mila niespodzianka. Cristina super ze powiedziala i scena na koniec zajebista :)
Odcinek rewelacyjny, a końcówka mega wzruszająca.
Sprawdziły się moje przewidywania, że Derek powróci do pracy by zoperować Izzie.
Najbardziej obawiam się tego, że jednak ta operacja się nie powiedzie. To by było zaskoczenie, bo wszyscy oczekują iż Izzi wyzdrowieje. Miejmy nadzieję, że jednak wszystko będzie dobrze - Izzie zostanie zoperowana, i odejdziena rekonwalescencje. A z nią George, który zaoferuje pomoc. Na to liczę, a także na to, że od czasu do czasu będzie wracać do serialu tak jak Addison :)
wie ktos moze w ktorym odcinku byla corka izzie? pamietam ze chorowala na bialaczke i izzie byla dla niej dawca szpiku. nie pamietam nawet w ktorym to bylo sezonie. jakby ktos wiedzial to prosze o info
wyloguj się - był tu kiedyś taki temat niedawno, gdzie ktoś podał linka do strony, w którym pisało, że to jednak tylko plotki o ich odejściu, a scenarzyści specjalnie ich nie rozwiewają i mam nadzieję, że to będzie prawda :)
Izzie nie moze umrzec!!! ona jest najfajniejsza i najnormalniejsza postacia w tym serialu !! kiedys szlyszalam, ze mial odejsc George a o Izzie nic nie bylo mowione ! mam nadzieje, ze operacja sie uda - musi ! :)
/juz dawno wiedzialam, ze Izzie moze miec jakiegos guza mozgu lub cos innego (kiedy pojawil sie Denny) , ale nie spodziewalam sie tak ciezkiej choroby/
nie moga jej usmiercic!! kto sie ze mna zgadza? mam nadzieje, ze w Ameryce mysla tak samo..
maly spoiler (w nastepn/ym/ych odcinku/ach)
podaje link
-filmik jest pod "ankieta" z boku po prawej (chyba, ze otworzy wam sie w tym glownym ekranie-okienku) :)
http://abc.go.com/primetime/greysanatomy/index?pn=index
urzekła mnie niezwykle piosenka ze scen końcowych odcinka 5x18, mianowicie:
"Driveway" - Great Northern
niestety nie mogę znaleźć jej w sieci; jeśli ktoś z Was nią dysponuje - proszę o przesłanie na adres:
agatorrr@gmail.com
pozdrawiam,
Agata
Izzy ma kontrakt na 6 sezonów, więc raczej nie odejdzie, poza tym ktoś już wstawiał link, że to tylko plotki, a scenarzyści się na ten temat nie wypowiadają, bo nie chcą żeby ludzie wiedzieli, czy Izzy przeżyje, czy umrze, więc wydaje mi się, że ona i George normalnie będą grać w serialu, a nie raz na 10 odcinków.
Faktycznie (właśnie to sprawdziłem), ostatnio zdementowano pogłoski o tym, że Izzy nie odejdzie z serialu (oficjalne wydało oświadczenie na ten temat ABC). Tak więc możemy spać spokojnie :)
źródło:
http://film.wp.pl/id,95693,title,Izzie-Stevens-nie-odchodzi-z-Seattle-Grace,wiad omosc.html
http://film.wp.pl/id,85347,title,Katherine-Heigl-zostaje-w-Chirurgach,wiadomosc. html?ticaid=157d5
a wie ktoś ile będzie odcinków 5 serii?
bo się tak powoli zastanawiam, kiedy przyjdzie mi czekać do września... ;)