No własnie, czy Polsat, taki milosciwy :/ pusci drugi sezon Chirurgów, wie ktoć coś na ten temat?? Czy znowu będzie powtórka "z rozrywki" i zaprzestana na pierwszym sezonie, tak jak to zrobieli jakiś czas temu. Jestem tego ciekawa, czy jak puszcza drugi sezon to znowu go nie przeniosa na inny dzien i inna godzine, bo przeciez oni fanów maja głeboko w ...
Ja i tak sciagam druga sezon, bo chyba na "litosciwy" polsat nie ma co liczyc. Pozdrawiam wszytskich fanow greys anatomy.
Ps. Dziwnie zaczelam ogladanie, bo jestem na 3 sezonie, ale slyszalam ze ma byc przerwa, wiec obejrze sobie drugi :) :) hehe
Podobno maja dac 2.sezon. Ale jesli bedzie we wtorki o 23:20 to ja dziekuje :/ Nienawidze Polsatu
Pierwszy odcinek drugiego sezonu bedzie 13 marca o 23.30 ;/ Świetna pora emisji ;/
No właśnie chyba to nie pomoże ale mam zamiar do polsatu takiego meila z wrzutami posłać, że nie wiem co. Pierwszy sezon puszczali trzy razy i sie dziwią czemu duzej oglądalności nie ma, teraz zaczną puszczać 2 sezon to kto im będzie go oglądał o 23.20!!! Jak znam życie zdejmą go z anteny w połowie sezonu kretyni, bo oglądalności nie bedzie.:/
Właśnie, właśnie co oni sobie myślą!!!!!!! przenieść kochanych Chirurgów na 23.30 a w czwartek wsadzić durny, tani serial(bez obrazy dla jego fanów) Fala zbrodni, kto to w ogóle ogląda??(nie znam takich osób). Trzeba coś z tym zrobić, jeżeli ktoś posiada e-maila do Polsatu, żeby można było pomęczyć z tą zmianą emisji(tak jak wcześniej czwartek 20.30!), albo przynajmniej, żeby druga seria leciała o normalnej porze. Nie rozumiem jak można emisje takiego cool-towego serialu przenieść na tak beznadziejna porę. Ciekawa jestem czy właśnie nie przerwą 2 serii.
A w ten czwartek byli Chirurdzy?? Bo włączyłam sam koniec i już ich nie było, leciała Fala zdbrodni;/ I własnie nie wiem, czy byli i za późno włączyłam, czy jak?
Jeśli przeniosą na 23:30, a już taką reklamę widziałam na Polsacie to chyba oszaleje!! Oglądam ten serial pierwszy raz i tak w połowie przerwać pierwszą serie i puszczać ją o innej godzinie? To jest szczyt wszystkiego!! Nie mam warunków, zeby tak późno go oglądac! A tak mi się spodobał... ;/;/
Jeśli tylko ktoś zna meil do polsatu, to bardzo, bardzo proszę. Może jak wyślemy im rzutem tyle meili to nareszcie zmadrzeją! Polsat robi tak zawsze! ;/ Nie znosze go! I jeśli nie zmieni się, to w końcu ludzie kompletnie go oleją. Chciałabym;/
Nie włączyłaś za późno, dali 2 odcinki Fali Zbrodni :/
E-mail do Polsatu: poczta@polsat.com.pl
Ha, dzięki! Już do nich pisze!
Dzięki wilkie za tak szybką odpowiedz, az sie zdziwiłam :)
Pozdrawiam:)
Porąbało ich :| powtórki puszczają o 20.30 a nową serię puszczą o 23.30 :|?? polsatowscy układacze programu mają naprawde nas**ne we łbie:/!!!!
Dobrze że jest coś takiego jak internet i ściąganie seriali-inaczej bym już fioła dostala :