Widze, że zdania na ten temat sa bardzo podzielone.
Osobiście uważam, że April powinna wybrać Matta. Jackson był fajny mniej więcej do końca 8
sezonu, potem jego postać się zepsuła (bez obrazy dla fanek ;) Kepner zasługuje na kogoś takiego
jak Matt.
Nie nie ona musi być z Jacksonem albo przestane to oglądać a kocham ten serial !!!
ja ich razem nie widziałam taka para na siłę,Mam nadzieję że April wyjdzie za Matta będą żyli długo i z przygodami(coś im scenarzyści wymyślą( oni do siebie po prostu pasują.............
Też nie widzę April i Jacksona razem, ale ja uważam, że April (za którą nie przepadam) nie pasuje do Jacksona :D
Eeem, nie za bardzo ogarniam to co napisałeś/napisałaś. Przecież to nie April przerwała ceremonię tylko Jackson, a Matt kocha April, więc tym bardziej powinien się z nia ożenic ;D
Dobrze napisałam. Jeśli April będzie chciała kontynuować ślub to Matthew powinien powiedzieć NIE. Przecież jeśli oni wezmą ślub to on powinien mieć w głowie tylko to przemówienie Jacksona i wątpliwości- co jeśli April kocha Jacksona, a za niego wyszla bo chciała postąpić słusznie?
Matt jest nudny. Poza tym, scenarzysci nie bardzo zadbali o to abyśmy go lepiej poznali..
więc..... #chooseJackson !!!
Dokładnie, nic dodać nic ująć. Poza tym pisałam o tym już gdzieś wcześniej, że Matt chce widzieć April taką jaka była podczas gdy Jackson akceptuje ją taką jaka jest. Nie wyobrażam sobie by do tego ślubu doszło.
biorąc pod uwagę najnowszy sneak peak wątpię czy April wybierze kogokolwiek :< Albo rzeczywiście wybierze nudnego, szarego Matta, robiąc wcześniej Jacksonowi niezłą scenę,
Właśnie chyba ślubu nie było bo mer i Christina w pomieszczeniu gdzie się przygotowały.... Albo jest z Jackson zwiała mam nadzieję
propo nowego odcinka, będzie ktoś oglądał na żywo? jak tak to prosze linka do streama :)
Już wszystko wiem, odcinek jest o 3. Najlepszy stream zawsze jest na ustvnow, ale tam trzeba się zalogować. Logowanie za darmo, a seriale śmigają:)
dzięki ;) więc ogólnie to jest bezpłatne? na pewno?:P nie przyjdzie mi potem rachunek na 1000 zl?:D
Oglądam od jakiegoś czasu i nie mam rachunku. Podaje się tylko maila więc nie wiem którędy miałby przyjść rachunek;) Jest możliwość posiadania płatnego konta tam, a dowiedziałam się w ten sposób, że oglądałam coś sobie i wywaliło mnie z komunikatem, że jest za dużo osób, a pierwszeństwo mają ci z płatnymi kontami:)