Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 123307
6,6 7 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Widze, że zdania na ten temat sa bardzo podzielone.

Osobiście uważam, że April powinna wybrać Matta. Jackson był fajny mniej więcej do końca 8
sezonu, potem jego postać się zepsuła (bez obrazy dla fanek ;) Kepner zasługuje na kogoś takiego
jak Matt.

ocenił(a) serial na 10
Ateliee

Nie nie ona musi być z Jacksonem albo przestane to oglądać a kocham ten serial !!!

ocenił(a) serial na 10
Ateliee

ja ich razem nie widziałam taka para na siłę,Mam nadzieję że April wyjdzie za Matta będą żyli długo i z przygodami(coś im scenarzyści wymyślą( oni do siebie po prostu pasują.............

ocenił(a) serial na 9
Ateliee

Też nie widzę April i Jacksona razem, ale ja uważam, że April (za którą nie przepadam) nie pasuje do Jacksona :D

Ateliee

Ślub musi zostać przerwany, jak po takim przemówieniu Matthew mógłby zgodzić się na kontynuowanie?

ocenił(a) serial na 10
alien_2

Eeem, nie za bardzo ogarniam to co napisałeś/napisałaś. Przecież to nie April przerwała ceremonię tylko Jackson, a Matt kocha April, więc tym bardziej powinien się z nia ożenic ;D

Ateliee

Dobrze napisałam. Jeśli April będzie chciała kontynuować ślub to Matthew powinien powiedzieć NIE. Przecież jeśli oni wezmą ślub to on powinien mieć w głowie tylko to przemówienie Jacksona i wątpliwości- co jeśli April kocha Jacksona, a za niego wyszla bo chciała postąpić słusznie?

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Matt jest nudny. Poza tym, scenarzysci nie bardzo zadbali o to abyśmy go lepiej poznali..
więc..... #chooseJackson !!!

użytkownik usunięty
alien_2

Dokładnie, nic dodać nic ująć. Poza tym pisałam o tym już gdzieś wcześniej, że Matt chce widzieć April taką jaka była podczas gdy Jackson akceptuje ją taką jaka jest. Nie wyobrażam sobie by do tego ślubu doszło.

ocenił(a) serial na 8
Ateliee

biorąc pod uwagę najnowszy sneak peak wątpię czy April wybierze kogokolwiek :< Albo rzeczywiście wybierze nudnego, szarego Matta, robiąc wcześniej Jacksonowi niezłą scenę,

ocenił(a) serial na 10
lidziaa92

Właśnie chyba ślubu nie było bo mer i Christina w pomieszczeniu gdzie się przygotowały.... Albo jest z Jackson zwiała mam nadzieję

ocenił(a) serial na 10
kocciak

propo nowego odcinka, będzie ktoś oglądał na żywo? jak tak to prosze linka do streama :)

ocenił(a) serial na 6
Versatile_Nat

Dołączam się do pytania c:

Iswearitstrue

Już wszystko wiem, odcinek jest o 3. Najlepszy stream zawsze jest na ustvnow, ale tam trzeba się zalogować. Logowanie za darmo, a seriale śmigają:)

Versatile_Nat

Ja mam inne pytanie- o której godzinie u nas jest odcinek?

ocenił(a) serial na 7
Ateliee

Ja myślę, że nie wybierze nikogo.

JustFurious

Czy wiecie może gdzie można obejrzeć odcinek po ang.?

califronias

O 3 w nocy będzie, np. na ustvnow.

ocenił(a) serial na 10
alien_2

trzeba być zalogowanym żeby oglądać na tm ustvnow?

Versatile_Nat

Tak. Rejestracja jest za darmo i chodzi bardzo ładnie, oglądam tam zawsze seriale.

ocenił(a) serial na 10
alien_2

dzięki ;) więc ogólnie to jest bezpłatne? na pewno?:P nie przyjdzie mi potem rachunek na 1000 zl?:D

Versatile_Nat

Oglądam od jakiegoś czasu i nie mam rachunku. Podaje się tylko maila więc nie wiem którędy miałby przyjść rachunek;) Jest możliwość posiadania płatnego konta tam, a dowiedziałam się w ten sposób, że oglądałam coś sobie i wywaliło mnie z komunikatem, że jest za dużo osób, a pierwszeństwo mają ci z płatnymi kontami:)

ocenił(a) serial na 6
Ateliee

WIELKI SPOILER! No i w sumie doszło ;P

Alicja_kosmitka

Ale kto to do cholery widział? Wkurzyli mnie z tym przeskokiem:/

ocenił(a) serial na 6
alien_2

Kazali nam czekać nie tylko te tygodnie ale i niemal cały odcinek do wyjaśnienia całej sprawy kto z kim wziął ślub ;) podłość ;) ale warto było ^^