Pamiętam, że jeśli ten serial zakończyłby się po 3 sezonie to byłoby to najlepsze co oglądałem.
Próbowałem zabrać się za 4, ale większość z kilku obejrzanych odcinków wyglądała jak jakiś tandetny
sitcom, gdzie śmiech podczas żenujących żartów zastąpiła tandetna muzyczka i dziwne miny robione
przez aktorów ..
Jak dla mnie ten serial im starszy tym lepszy :D cudowna muzyka, niezwykłe emocje. Oglądać ten serial i nie poznać słynnej lesbijskiej pary? Ojej, nie wiesz co tracisz :) poza tym każde kolejne zakończenie sezonu było coraz bardziej dramatyczne. Postaci z którymi musieliśmy się pożegnać...i co więcej, niektóre odcinki były kręcone w mniej tradycyjny sposób, np. a'la musical :)
Ten serial jest genialny. Kolejny sezon lepszy od wcześniejszego. Dla mnie najlepsze były sezony poczynając od 5 kończąc na 8
Nie chcę być niemiła ale nie powinieneś wypowiadać się na temat tego serialu po obejrzeniu tylko 3 sezonów... Ominęło cię najlepsze, nie poznałeś Lexi, Arizony, Owena i wielu innych postaci... Nie wyobrażam sobie tak szybko zakończyć przygodę z Chirurgami...
Serio 3 sezon? Pierwszy byl ok, drugi mogl byc ale trzeci to szpitalna Moda na Sukces. Wyksztalconych i odpowiedzialnych ludzi wlaciwie nic nie obchodzi tylko grzenie sie w schowkach z kazdym kto sie nawinie. I sadze, ze producent naczytal sie porad typu "aby film dobrze sie sprzedal slowo sexs musi pasc przynajmniej raz na 5 minut. Ciagle te gadki na temat seksu nienaturalnie wstawiane w co durga rozmowe. Z dobrego serialu zrobila sie telenowela nawet nie brakuje postaci z amnezja. Kazdy szanujacy sie szmatlawy film ma taka postac.
Nie wiem jak mogli tak z poziomu zejsc