PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122691
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Czy to pewne,

ocenił(a) serial na 10

że Isaiaha Washingtona wylali z obsady, czy jest jeszcze szansa?

ocenił(a) serial na 10
Lynn

Tak wywalili go, ale nie wiem czy pojawi się jeszcze może w którymś z odcinków premierowej serii.
To była głośna afera w USA, Isaiah Washington wyzywał T.R.'a (George) od pedałów. I takie tam. Chyba pobili się dołączył do nich jeszcze Patrick Dempsey (Derek)który bronił T.R.'a. potem kierownictwo rozwiązało kontrakt z Isaiahem. i chyba z tąd takie zakończenie trzeciej serii. Tak wnioskuję. Poprawcie mnie jeśli się mylę.

Swoja drogą to się cieszę że go nie będzie, nigdy go nie lubiłem.

babyonemorefan

Tak wyrzucili go z obsady, aczkolwiek jeśli go poproszą może wrócić na kilka odcinków, ale wątpliwe jest, aby stało się to w sezonie 4.

Co do tego dlaczego go wywalili to rzeczywiście była afera, którą rozdmuchał Knight i Dempsey. Washington nie wyzwał, nikogo z obsady, ale pokłócił się z Patrickiem i nie miało to nic wspólnego z orientacją seksualną T.R. Knight'a. Śledziłam tą sprawę swego czasu na bieżąco....

Nigdy go jakoś strasznie nie lubiłam, ale mimo wszystko tworzył ten serial, no i żal Cristiny...

ocenił(a) serial na 8
Silva

"Przyszłość aktora w popularnym serialu stanęła pod znakiem zapytania już w październiku ubiegłego roku, kiedy podczas kłótni z Patrickiem Dempseyem Washington wygłosił homofobiczny komentarz pod adresem T.R. Knighta, a kilka miesięcy później powtórzył swoje słowa po ceremonii rozdania Złotych Globów."
www.film.onet.pl

Skyler

Onetowi można tak wierzyć...
Ale rzeczywiście była jeszcze ta kłótnia jak już ta pierwsza została rozdmuchana.

ocenił(a) serial na 10
Silva

Ja o tym przeczytałem na wikipedii więc coś w tym musi być.

babyonemorefan

A wiesz skąd biorą informacje? Z różnych strona. Wczoraj znalazłam ciekawostkę, którą sama znalazłam na wikipedii. Autor nawet nie starał się zmienić treści... Ludzie kopiują różne rzeczy z różnych stron i wrzucają na wiki. Trzeba ostrożnie korzystać z info zamieszczanych tam, bo to skrabnica wiedzy i skupisko śmieci.

ocenił(a) serial na 10
Silva

Może tak jest u nas, ale w stanach jest całkiem inaczej. Uwierz mi nie o wszystkim musisz wiedzieć i to dobrze że ktoś zwraca nam uwagę, ale nie można się angarzować w takie rzeczy z "mordą" bo to nic nie daje, a ja zawsze kożystam z dwóch źródeł żeby nie było wpadki.

babyonemorefan

To ludzie tworzą wikipedię, każdy może dodać informacje, nie ważne czy chodzi o tą po polsku czy inną. Ponieważ się przejęzyczyłam chodziło mi o to, że do jednego z seriali dodano moją ciekawostkę, którą osobiście odkryłam, a treść w żaden sposób nie została zmieniona. Ludzie kopiują skądś informacje i wklejają do wiki. Każdy może się pomylić. Ja oglądałam występ Washingtona u Kinga, gdzie tłumaczył co i jak. Patrick i T.R. nie przyjęli zaproszenia, ani nie skomentowali wypowiedzi. W. postąpił źle, żałował, ale żeby od razu go wywalać z serialu? Ludzie gorsze rzeczy robią...

A najbardziej to Cristiny żal ):

Na szczęście dla niego inna stacja podpisała z nim kontrakt, gdzie zagra w nowym serialu "Bionic Woman", który swoją drogą muszę przyznać, jest niezły i ciekawie sie zapowiada (: