że Isaiaha Washingtona wylali z obsady, czy jest jeszcze szansa?
Tak wywalili go, ale nie wiem czy pojawi się jeszcze może w którymś z odcinków premierowej serii.
To była głośna afera w USA, Isaiah Washington wyzywał T.R.'a (George) od pedałów. I takie tam. Chyba pobili się dołączył do nich jeszcze Patrick Dempsey (Derek)który bronił T.R.'a. potem kierownictwo rozwiązało kontrakt z Isaiahem. i chyba z tąd takie zakończenie trzeciej serii. Tak wnioskuję. Poprawcie mnie jeśli się mylę.
Swoja drogą to się cieszę że go nie będzie, nigdy go nie lubiłem.
Tak wyrzucili go z obsady, aczkolwiek jeśli go poproszą może wrócić na kilka odcinków, ale wątpliwe jest, aby stało się to w sezonie 4.
Co do tego dlaczego go wywalili to rzeczywiście była afera, którą rozdmuchał Knight i Dempsey. Washington nie wyzwał, nikogo z obsady, ale pokłócił się z Patrickiem i nie miało to nic wspólnego z orientacją seksualną T.R. Knight'a. Śledziłam tą sprawę swego czasu na bieżąco....
Nigdy go jakoś strasznie nie lubiłam, ale mimo wszystko tworzył ten serial, no i żal Cristiny...
"Przyszłość aktora w popularnym serialu stanęła pod znakiem zapytania już w październiku ubiegłego roku, kiedy podczas kłótni z Patrickiem Dempseyem Washington wygłosił homofobiczny komentarz pod adresem T.R. Knighta, a kilka miesięcy później powtórzył swoje słowa po ceremonii rozdania Złotych Globów."
www.film.onet.pl
Onetowi można tak wierzyć...
Ale rzeczywiście była jeszcze ta kłótnia jak już ta pierwsza została rozdmuchana.
A wiesz skąd biorą informacje? Z różnych strona. Wczoraj znalazłam ciekawostkę, którą sama znalazłam na wikipedii. Autor nawet nie starał się zmienić treści... Ludzie kopiują różne rzeczy z różnych stron i wrzucają na wiki. Trzeba ostrożnie korzystać z info zamieszczanych tam, bo to skrabnica wiedzy i skupisko śmieci.
Może tak jest u nas, ale w stanach jest całkiem inaczej. Uwierz mi nie o wszystkim musisz wiedzieć i to dobrze że ktoś zwraca nam uwagę, ale nie można się angarzować w takie rzeczy z "mordą" bo to nic nie daje, a ja zawsze kożystam z dwóch źródeł żeby nie było wpadki.
To ludzie tworzą wikipedię, każdy może dodać informacje, nie ważne czy chodzi o tą po polsku czy inną. Ponieważ się przejęzyczyłam chodziło mi o to, że do jednego z seriali dodano moją ciekawostkę, którą osobiście odkryłam, a treść w żaden sposób nie została zmieniona. Ludzie kopiują skądś informacje i wklejają do wiki. Każdy może się pomylić. Ja oglądałam występ Washingtona u Kinga, gdzie tłumaczył co i jak. Patrick i T.R. nie przyjęli zaproszenia, ani nie skomentowali wypowiedzi. W. postąpił źle, żałował, ale żeby od razu go wywalać z serialu? Ludzie gorsze rzeczy robią...
A najbardziej to Cristiny żal ):
Na szczęście dla niego inna stacja podpisała z nim kontrakt, gdzie zagra w nowym serialu "Bionic Woman", który swoją drogą muszę przyznać, jest niezły i ciekawie sie zapowiada (: