PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122713
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Nie wiem, ale mega denerwuje mnie ta postać, wcale nie uważam żeby był jakiś pociągający, albo przystojny, w dodatku te jego miny jak gra są nie do zniesienia.
Mega irytująca postać.

ocenił(a) serial na 7
Jestem_nieznosna

Gusta i gusciki :) Ja tam go lubie jako aktora, chociaz faktycznie ma cukierkowa urode, odziwo jego juz chyba ex zona wrecz odwrotnie delikatnie mowiac. Moze np. wolisz typ urody ktora ma Tom Hardy czy Daniel Craig ¯\_(ツ)_/¯

Tazzik

No jego ex to taka mamuśka, mnie się kojarzy z serialową matką Jacksona. Z kolei nowa dziewczyna to już młodziutki lachon. Ale jedno trzeba przyznać, wszyscy aktorzy z Greysów wyglądają świetnie w tym serialu, chyba kwestia światła. Jak oglądam ich w innych serialach, czy filmach to nie wierzę, że to też oni.

ocenił(a) serial na 9
Jestem_nieznosna

Człowiek jednej twarzy :D Generalnie oczka może i ma ładne ale to wszystko, zgadzam się że miny nie do zniesienia

marciszeq

On ma taką mine jakby zdal sobie sprawe, że narobił w majty :P

ocenił(a) serial na 6
Jestem_nieznosna

Kwestia gustu, na pewno nie tylko dla Ciebie.
Ja tam akurat uważam go za przystojnego i lubię sobie na niego popatrzeć, ale na tym kończą się jego zalety. Nie licząc jakichś małych przebłysków od czasu do czasu, to generalnie jest wkurzający od początku serialu. Bardziej wkurzające od niego są tylko Amelia no i Maggie, więc przynajmniej w tej kwestii się dobrali.