PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122737
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Znalazłam to na stronie ew.com i mogę tylko powiedzieć WOW!!!!!!!!

Time to dust off those brain tumor rumors: Katherine Heigl is seeing dead people again on Grey's Anatomy.

For the second time this season, Jeffrey Dean Morgan's deceased Denny will descend from heaven to have a heart-to-heart with his Earth-bound soul mate, Izzie, sources confirm to me exclusively. ABC declined to comment, but my Grey's mole says Morgan will appear in the Nov. 6 episode.

What brings Denny back this time? I could tell you, but then Shonda Rhimes would kill me and, well, you'd all be up scoop's creek. Instead, I'll leave you with this tantalizing clue: Something happens in the episode that could easily set the stage for a Heigl departure at season's end. I'm not saying it will; only that it could.

użytkownik usunięty
Silva

nawet ciekawe sa te watki z dennym. niby nie wnosza zbyt wiele do serialu ale sa naprawde fajne....ALE... ILEŻ MOZNA????!!!! czy denny juz cale zycie bedzie towarzyszyl izzie??? moze cale zycie to nie jest najlepsze okreslenie... ale caly serial??? :/

Trzeba zacząć od tego, że Denny to mężczyzna życia Shondy Rhimes. Jest dokładnie taki z wyglądu i charakteru jaki sobie wymarzyła. Mnóstwo fanek na całym świecie uwielbia Denny'ego w tym ja i pomstowało nad jego śmiercią, poza tym pojawił się dopiero 2 razy od swojej śmierci i wiele wnosi, na pewno nie przeszkadza. Jeśli ma być to coś ciekawego i jak widać będzie to dlaczego nie? Z jednej strony się cieszę, z drugiej znów będę ryczała, bo to smutne. Poza tym on był miłością życia Izzie, a o czymś takim niełatwo się zapomina...