PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122734
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Co się stało, że w sezonie 2, że Derek i Meredith tak bardzo się unikają, (widziałam odc. 16) ?
I czy w następnym 3.sezonie dochodzi do rozwodu pomiędzy nim a Dr Addison?

Cattheriine

Derek i Meredith tak bardzo się unikają ponieważ wybrał on swoja zonę Addison. Wydaje mi się że dojdzie do rozwodu ponieważ wkońcu Derek i Meredith znowu bedą razem

ocenił(a) serial na 10
Cattheriine

Derek i Addison rozwiodą się w 4 sezonie, ale on zacznie podrywać przyrodnią siostrę Meredith więc niewiadfomo co będzie.

użytkownik usunięty
gucio124

a pozniej bedzie sie calowal z pielegniarka Rose. i powie meredith ze ta pielegniarka jest tym czego on szukal bo ona bylaby gotowa na slub i wybodowanie domu i w ogole na rodzine a meredith nie dalaby mu tego i on powiedzial ze juz wiecej nie bedzie czekal i ze jezeli trafi na kogos kto da mu to czego on chce to bedzie z tym kims i tu chyba chodzilo mu wlasnie o ta pielegniarke.

Cattheriine

Czy ja wiem,wydaje mi sie ze Derek nnie bedzie podtywal siostry meredith

ocenił(a) serial na 9
SYDNEY

Derek nie podrywał siostry Meredith. Jedna była tylko sytuacja w barze i to ona zagadała.
Derek i Addison rozwiodą się w 3 sezonie. W 4 Addison już nie będzie w Grey's Anatomy. Podobnie jak dr Burke'a.
No i w 4 sezonie Derek będzie się całował z taką pielęgniarką Rose, a Meredith nie będzie wiedziała czego chce. Będzie się bała zaagażować. A on chce wziąć ślub wybudować dom.
I jak się Meredith dowie, że Derek całował się z Rose, to zaczną się kłócić i zerwą. A Derek pójdzie na kolację z Rose...