Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 123302
6,6 7 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

ogladalam z przyjemnoscia!! Od 7 sezonu bylo juz coraz gorzej. Przy 10 juz dla mnie jest na tyle "obco", ze reszte sobie daruje. Kiedy w serialu zostaja "szczatki" glownej obsady z pierwszych sezonow, scenografia zmienia sie diametralnie to chyba tworcy powinni kontynuowac go juz pod innym tytulem. Zanika nawet humor, ktorego bylo naprawde sporo w pierwszych sezonach i "osladzal" troche dramaty i nieszczescia, ktorych w szpitalu na pewno nie brakuje.

ocenił(a) serial na 9
dorcus

Wiadomo po 10 sezonach w większościach seriali spada poziom. Ja osobiście związałam sie z wieloma postaciami i będę dalej oglądać, lecz muszę sie zgodzić, że ostatnie sezony sa "obce". Niestety teraz odchodzi Sandra Oh ( Cristina ) więc z obawą podchodzę do 11 sezonu, lecz mam nadzieję że mnie nie zawiedzie bo uwielbiam oglądać Grey's Anatomy ( zwłaszcza stare odcinki) :)

ocenił(a) serial na 9
martynx

Ja jestem w 4 sezonie, czyli jeszcze 7 sezonów przede mną. Jestem tek daleko, bo oglądam inne seriale, nie będę ich wymieniał, bo szkoda klawiatury :)

martynx

Christina miala specyficzne poczucie humoru, ktore bardzo lubilam i zachowala je do ostatnich odcinkow 10 sezonu, na szczescie.
Ogolnie bardzo lubie Chirurgow ale nie ukrywam, zepodobnie jak Tobie, najlepiej oglada mi sie pierwsze sezony.