PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122754
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

czy zacząć oglądać-jeżeli ktoś jeszcze taki jest:) Naprawdę, odkąd pojawił się ten serial w Polsce jakoś nie mogłam się zebrać i przekonać żeby obejrzeć. Wcześniej oglądałam "Ostry dyżur" i jakoś tak mi się te medyczne tematy przejadły. 2 tygodnie temu zaczęłam oglądać "Chirurgów" i naprawdę POLECAM! Cieszę się że jestem po drugim sezonie, bo jeszcze tyle przede mną-wiem, że to trochę głupie:) Ten serial cały czas jak do tej pory mnie zaskakuje i trzyma w napięciu, chociaż wczoraj skończyłam 2 sezon i jeszcze mi łzy nie wyschły po śmierci Danny`ego. Wiem, że na tym forum są raczej "zaawansowani" wielbiciele ale dla tych wszystkich, którzy-tak jak ja- zastanawiają się czy oglądać: ODLĄDAĆ I TO NATYCHMIAST! Ręczę swoją głową.

ocenił(a) serial na 10
ola_gonzales

witamy następną " zakręconą" na punkcie tego serialu:-)

ocenił(a) serial na 10
achna4

Witamy i pozdrawiamy:)
Ja oglądałem na Polsacie do 3 sezonu i był to dla mnie stały punkt dnia:) Kiedy nastąpiła przerwa, nie mogłem się doczekać i postanowiłem sobie oglądać w necie. Jednak jakoś zbyt długo się za to zabierałem i w końcu zapomniałem. W marcu tego roku myślałem o tym, żeby zacząć oglądać jakiś serial. No i postanowiłem, że warto sięgnąć po "Grey's Anatomy". Jak zobaczyłem, że w Stanach jest właśnie nadawana 6 seria, to się ucieszyłem, że tyle jeszcze przede mną. A teraz nie mogę się doczekać każdego kolejnego odcinka. Jestem uzależniony od tego serialu. Gdybym teraz dowiedział się, że emisja "Chirurgów" zostaje przerwana, to nie wiem, czy potrafiłbym się odnaleźć w świecie:)