PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122744
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Przynajmniej tak podaje jeden z naszych plotkarskich portali :P

Ellen Pompeo, znana głównie dzięki roli Meredith Grey w serialu Chirurdzy i jej mąż, producent muzyczny Chris Ivery spodziewają się swojego pierwszego dziecka.
Para jest ze sobą od 3 lat. W 2007 roku wzięli ślub zaledwie po kilku tygodniach znajomości. Magazyn People doniósł, że oboje bardzo się cieszą, iż zostaną rodzicami.
Nie spieszyli się z dzieckiem, mimo iż oboje mają ponad 40 lat.

Jeżeli to prawda, to ciekawe, jak dalej potoczą się losy głównej bohaterki GA :))

użytkownik usunięty
PannaA

jej dziecko bedzie wszawe ;) z wszawymi genami i bedzie mialo alzheimera i sklonnosci samobojcze jak to sama mer powiedziala ;)

ocenił(a) serial na 7
slonko_005

albo wstrzymają produkcję na jakiś czas, albo Meredith zniknie na jakiś czas albo też zajdzie w ciążę ;pp
wybieraj :D

ocenił(a) serial na 6
Monikk_

osobiście myślę, że Mer będzie w ciąży, w końcu wszyscy chcemy żeby mieli dzieci, a zanim brzuszek Ellen będzie widoczny to trochę minie i akurat;)

użytkownik usunięty
_S_

pewnie bedzie w ciazy ;P wkoncu przyjela oswiadczyny ;)

ocenił(a) serial na 10

Hehe fajnie jak by była w ciąży (w serialu ale w życiu tez) ) ;)) taki mały bobasek :D hehe

użytkownik usunięty
Kama06

ciekawe tylko jak znajda czas na dzieko ;P mer i der oczywiscie ;) oni sa wiecznie zabiegani i zajeci :P

Ja wątpię, ażeby do tego czasu serial był produkowany :D

użytkownik usunięty
PannaA

ellen ma podpisany kontrakt na 6 i 7 sezon ;P wiec mysle ze beda go jeszcze krecic :P

ocenił(a) serial na 10

Też racja ;)) dla nich to tylko praca i praca ;) ale jak bedzie dziecko to może się opamiętają ;PP hehe pewnie jeszcze podpiszą na następne sezony (jeśli jeszcze będą)

No to się właściwie cieszę... :D
Ale dziecko do niej nie pasuje ;]

użytkownik usunięty
PannaA

nie wiem czemu moj poprzedni post dodal sie na samym poczatku :/

jej dziecko bedzie wszawe ;) z wszawymi genami i bedzie mialo alzheimera i sklonnosci samobojcze jak to sama mer powiedziala ;)

ocenił(a) serial na 10
slonko_005

Hmmm, ja jestem zdania, że ciąża aktorki może w ogóle nie wpłynąć na fabułę serialu. Aktorka Chyler Leigh (serialowa Lexie Grey) jest w ciąży (nie wiem dokładnie który miesiąc, ale brzuszek spory ma :D ) i nie wpływa to na serial. Po prostu ujęcia są odpowiednio kadrowane, a zdjęciami zajmują się należycie montażyści.
A tu wrzucam link ze zdjęciem Chyler Leigh z planu GA podczas kręcenia 21 odcinku 5 sezonu. Premiera chyba 7.05.2009

http://www.imagebam.com/image/013ecb32879655

użytkownik usunięty
ebola_sbc

a ciekawe jak ukryja taki brzuch w ujeciach ze slubu ;) przeciez ma byc druhna wiec raczej pokaza ja w calej okazalosci ;)

ocenił(a) serial na 10

Hehehe wszystko jest możliwe :P jak się za to wezmą specjaliści to wszytsko bedzie ok. ;D