http://www.peoplecmg.com/momentology/
Odbywa się głosowanie na najwspanialszy i ulubiony moment Grey's Anatomy. Spieszcie się, bo do 9 czasu lokalnego trwa pierwsza runda!
Mam nadzieję, że monolog Izzie, kiedy Denny umarł wygra, to był najbardziej poruszający moment w mojej dość długiej historii oglądania seriali...
Zgadza sie. Monolog Izzie byl chyba najlepszym i najbardziej wzruszajacym momentem serialu.
Ja z kolei mam nadzieję, że wygra scena z zakończenia 4 sezonu, kiedy Meredith ustawia plan domu ze świeczek. W końcu większa część serialu kręci się w okół nich, zawsze coś tam im przeszkadzało, a tu nagle szczęśliwe zakończenie, szkoda tylko że do czasu..
Swoją drogą to bardzo podoba mi się ta scena, ale kurde, nie daje mi spokoju, skąd ona miała tyle świeczek i szklanek akurat przy sobie...
W ogóle to mnie jeszcze zastanawia, dlaczego nie ma sceny kiedy Derek mówi że nie wie czy wyjazd na weekend z Meredith jest aktualny, bo nie chce nieprzerwanych 48 godzin, tylko chce się z nią zestarzeć, chce z nią mieć dzieci, zbudować dom i chce wieczności a nie 48 godzin...
kojarzycie?
Do kolejne rundy przeszły 4 momenty, które wybrałam wcześniej. Najbardziej zawiedziona jestem tym, że fantazja George'a przegrała z gołym McDreamy'mim. Wie ktoś może co to za melodia leci na tej stronie w tym klipie, kiedy Denny umarł? Fajna melodyjka, a kompletnie nie wiem gdzie to można znaleźć...
kurcze, nie pamiętam, czy to akurat ten moment, ale tam pod koniec odcinka była piosenka "Chasing Cars" zespołu Snow Patrol.
O to chodzi?
Ja bym wybral calkiem inne momenty, no ale wiekszosc osob ogladajacych serial to (chyba) kobiety :P Mnie akurat aspekt tych ich wszystkich zawirowan milosnych najmniej interesuje (choc trzeba przyznac, ze na koniec 4 sezonu ciekawie sie to rozwinelo), ale scena w windzie byla swietna i naprawde zabawna (mam nadzieje, ze wygra) ;D
Ja najbardziej bym chciała żeby wygrała ta scena, w której Meredith prosi Dereka żeby wybrał ją a nie Addison. Jest taka wzruszjąca, poprostu kocham ten moment:):)
Niby fajna i wzruszająca scena, ale wydaje mi się, że Mer się poniża. Prosi faceta ze łzami w oczach by to ją wybrał...
Ruszyła 3 runda! Kurczę nigdzie nie mogę znaleźć tytułu piosenki tego klipu Izzie & Denny z tej strony. Ktoś ma pomysł jak to znaleźć? Nuta jest urzekająca...
Mnie też sie ta muzyczka podoba:) Mi sie najbardziej podoba "Choose me" mam nadzieje że wygra:)
Ja też głosowałam na "Choose me. Świetna scena, mało jest takich, w których Mer mówi otwarcie o swoich uczuciach, może dlatego a tak mi sie podoba. Poza tym głosowałam na windę. Jedna z najlepszych scen wg. mnie :D
Cholera no scena z windą nie przeszła dalej!
Ale mam nadzieję, że chociaż MerDer wygra.
Tak! scena Izzie&Denny przeszła i mam nadzieję, że wygra. Najbardziej wzruszająca i szokująca scena w serialu.
A tej melodii ani widu ani słychu...
Kurde "Choose me" odleciało:(:( Szkoda, ale od początku przewidywałam że finały tych dwoch sezonów beda rywalizowały o 1 miejsce...