PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122737
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

http://www.peoplecmg.com/momentology/

Odbywa się głosowanie na najwspanialszy i ulubiony moment Grey's Anatomy. Spieszcie się, bo do 9 czasu lokalnego trwa pierwsza runda!

ocenił(a) serial na 8
Silva

ja już zagłosowałam:):)
...............................

Lexie

Mam nadzieję, że monolog Izzie, kiedy Denny umarł wygra, to był najbardziej poruszający moment w mojej dość długiej historii oglądania seriali...

ocenił(a) serial na 9
Silva

Zgadza sie. Monolog Izzie byl chyba najlepszym i najbardziej wzruszajacym momentem serialu.

ocenił(a) serial na 10
Silva

Ja z kolei mam nadzieję, że wygra scena z zakończenia 4 sezonu, kiedy Meredith ustawia plan domu ze świeczek. W końcu większa część serialu kręci się w okół nich, zawsze coś tam im przeszkadzało, a tu nagle szczęśliwe zakończenie, szkoda tylko że do czasu..

Swoją drogą to bardzo podoba mi się ta scena, ale kurde, nie daje mi spokoju, skąd ona miała tyle świeczek i szklanek akurat przy sobie...

ocenił(a) serial na 10
Silva

W ogóle to mnie jeszcze zastanawia, dlaczego nie ma sceny kiedy Derek mówi że nie wie czy wyjazd na weekend z Meredith jest aktualny, bo nie chce nieprzerwanych 48 godzin, tylko chce się z nią zestarzeć, chce z nią mieć dzieci, zbudować dom i chce wieczności a nie 48 godzin...
kojarzycie?

ocenił(a) serial na 8
Corduroy

Yeż mi sie wydaje że ta scena powinna być:) Bardzo ją lubie:)

Lexie

Do kolejne rundy przeszły 4 momenty, które wybrałam wcześniej. Najbardziej zawiedziona jestem tym, że fantazja George'a przegrała z gołym McDreamy'mim. Wie ktoś może co to za melodia leci na tej stronie w tym klipie, kiedy Denny umarł? Fajna melodyjka, a kompletnie nie wiem gdzie to można znaleźć...

ocenił(a) serial na 10
Silva

kurcze, nie pamiętam, czy to akurat ten moment, ale tam pod koniec odcinka była piosenka "Chasing Cars" zespołu Snow Patrol.
O to chodzi?

Piotrekk_4

Nie. Chodzi mi o klip z tej strony z głosowaniem. Tam jest kompletnie inna muzyka...

ocenił(a) serial na 8
Silva

Ja bym wybral calkiem inne momenty, no ale wiekszosc osob ogladajacych serial to (chyba) kobiety :P Mnie akurat aspekt tych ich wszystkich zawirowan milosnych najmniej interesuje (choc trzeba przyznac, ze na koniec 4 sezonu ciekawie sie to rozwinelo), ale scena w windzie byla swietna i naprawde zabawna (mam nadzieje, ze wygra) ;D

ocenił(a) serial na 8
vicekk

Ja najbardziej bym chciała żeby wygrała ta scena, w której Meredith prosi Dereka żeby wybrał ją a nie Addison. Jest taka wzruszjąca, poprostu kocham ten moment:):)

Lexie

Niby fajna i wzruszająca scena, ale wydaje mi się, że Mer się poniża. Prosi faceta ze łzami w oczach by to ją wybrał...

ocenił(a) serial na 8
Silva

No właśnie w ten sposób dowodzi że naprawde go kocha.

Lexie

Ruszyła 3 runda! Kurczę nigdzie nie mogę znaleźć tytułu piosenki tego klipu Izzie & Denny z tej strony. Ktoś ma pomysł jak to znaleźć? Nuta jest urzekająca...

Silva

miom zdaniem powinno wygrac "Choose me" lub "Elevator " :P

ocenił(a) serial na 8
ina_chan

Mnie też sie ta muzyczka podoba:) Mi sie najbardziej podoba "Choose me" mam nadzieje że wygra:)

Lexie

Ja też głosowałam na "Choose me. Świetna scena, mało jest takich, w których Mer mówi otwarcie o swoich uczuciach, może dlatego a tak mi sie podoba. Poza tym głosowałam na windę. Jedna z najlepszych scen wg. mnie :D

ocenił(a) serial na 8
Sekee

Scena w windzie też mi sie bardzo podoba:) Mere fajne miny robi:)

ocenił(a) serial na 10
Lexie

wg mnie winda powinna wygrać.
zabawna scena ^^

ayta_2

juhuu dzis runda 4...
glosujcie :)

ocenił(a) serial na 10
Silva

Cholera no scena z windą nie przeszła dalej!

Ale mam nadzieję, że chociaż MerDer wygra.

ocenił(a) serial na 9
Corduroy

Szlag by ich k@#$a trafił :/:/:/
Ale wcale mnie to nie zdziwiło...

ocenił(a) serial na 9
Floyt

W zlym miejscu :/
Tak czy siak, szkoda ze Izzie nie wygrała :/

ocenił(a) serial na 9
Silva

Juuupi. Izzie przeszla. Oby ten moment wygrał ^^

Floyt

Kurcze byłam pewna że winda przejdzie... To teraz tylko MerDer :)

dzastonoga

Buuu :( Winda odpadła, szkoda. Teraz głosowałam na świetlisty domek :)

Sekee

Tak! scena Izzie&Denny przeszła i mam nadzieję, że wygra. Najbardziej wzruszająca i szokująca scena w serialu.
A tej melodii ani widu ani słychu...

ocenił(a) serial na 8
Silva

Kurde "Choose me" odleciało:(:( Szkoda, ale od początku przewidywałam że finały tych dwoch sezonów beda rywalizowały o 1 miejsce...

Lexie

A jednak scena MerDer wgrała. Trochę szkoda... ale to była jeden z moich 3 faworytów od początku.

ocenił(a) serial na 10
Silva

A ja tam się cieszę;]