Czy to, że 21 letni mężczyzna uwielbia ten serial to źle? Jest tak prawdziwy i życiowy, każdy w danych odcinkach może znaleźć cząstkę siebie.
(Dodając, że będę próbował zdawać na akademię medyczną).
Dla mnie nie ma w nim nic dziwnego. Jeżeli serial Ci się podoba, lubisz go i jego bohaterów a w dodatku zdajesz na medycynę, i Cię to interesuje, to masz takie samo prawo go oglądać jak nastolatki w moim wieku (15 lat). :)
Pozdrawiam.
To nic dziwnego. Ale chyba wiesz, że zdając na akademię medyczną, to nie będzie tak jak w chirurgach?
Jasne, biorąc nawet pod uwagę możliwości polskich szpitali. Zawsze można ratować się innym kierunkiem, dlatego niedługo kończę wydział nauk humanistycznych.
Mam właśnie praktyki studenckie na oddziale chirurgicznym. Nie wiem o jakiej pracy lekarskiej jest ten serial, ale na pewno nie o tej prawdziwej.
myślę, że twoje pytanie jest dziwne :) chyba, że ktoś się z ciebie naśmiewa i próbujesz się upewnić, że z tobą wszystko ok. tylko trzeba uderzyć w inne miejsce, bo tu w większości są fani grey's anatomy, którzy na pewno nie powiedzą ci, że to źle oglądać :)
i swoją drogą skoro kończysz humanistykę, to podziwiam, że bierzesz się za nauki ścisłe.
yyy... to ma się słuchać antyfanów, którzy mu powiedzą, że to syf więc nie oglądać? Ludzie... ja jestem dorosła i ciągle oglądam Kubusia Puchatka i Swiat Według Ludwiczka, ktoś ma z tym jakiś problem?
Każdy ogląda co chce, niezależnie od tego ile ma lat, a sorry dla autora, ale takie pytanie jest po prostu strasznie dziecinne. co cię to obchodzi, masz prawo oglądać co chcesz