PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122750
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Czy to, że 21 letni mężczyzna uwielbia ten serial to źle? Jest tak prawdziwy i życiowy, każdy w danych odcinkach może znaleźć cząstkę siebie.
(Dodając, że będę próbował zdawać na akademię medyczną).

ocenił(a) serial na 10
Przemekkk

Dla mnie nie ma w nim nic dziwnego. Jeżeli serial Ci się podoba, lubisz go i jego bohaterów a w dodatku zdajesz na medycynę, i Cię to interesuje, to masz takie samo prawo go oglądać jak nastolatki w moim wieku (15 lat). :)
Pozdrawiam.

Zee_vah

To nic dziwnego. Ale chyba wiesz, że zdając na akademię medyczną, to nie będzie tak jak w chirurgach?

youhaveamessage

Jasne, biorąc nawet pod uwagę możliwości polskich szpitali. Zawsze można ratować się innym kierunkiem, dlatego niedługo kończę wydział nauk humanistycznych.

Przemekkk

chyba 21 letni dzieciak a nie mężczyzna skoro takie głupawe pytania zadajesz

użytkownik usunięty
Przemekkk

Mam właśnie praktyki studenckie na oddziale chirurgicznym. Nie wiem o jakiej pracy lekarskiej jest ten serial, ale na pewno nie o tej prawdziwej.

ocenił(a) serial na 8

myślę, że twoje pytanie jest dziwne :) chyba, że ktoś się z ciebie naśmiewa i próbujesz się upewnić, że z tobą wszystko ok. tylko trzeba uderzyć w inne miejsce, bo tu w większości są fani grey's anatomy, którzy na pewno nie powiedzą ci, że to źle oglądać :)
i swoją drogą skoro kończysz humanistykę, to podziwiam, że bierzesz się za nauki ścisłe.

ocenił(a) serial na 7
paps

yyy... to ma się słuchać antyfanów, którzy mu powiedzą, że to syf więc nie oglądać? Ludzie... ja jestem dorosła i ciągle oglądam Kubusia Puchatka i Swiat Według Ludwiczka, ktoś ma z tym jakiś problem?
Każdy ogląda co chce, niezależnie od tego ile ma lat, a sorry dla autora, ale takie pytanie jest po prostu strasznie dziecinne. co cię to obchodzi, masz prawo oglądać co chcesz