Najgorzej zainwestowane czas w moim życiu! :/ serdecznie NIE polecam!!!!!! Nie polecam tej kopy chyba, że ktoś lubi seriale dla downów !!!
Jeśli ci się nie podoba to spoko , ale nie musisz nazywac tego serialu "serialem dla downów" . Mi się bardzo podoba a szczerze mówiąc nie czyje się downem . Trochę kultury ;DD
wlasnie! nie obrazaj wszystkich ktorzy lubia ten serial tylko dlatego ze Tobie sie on nie podoba!
Wiesz co to jest zespół Downa? To jest choroba. I co - osoby chore mają czuć się gorsze? Lepiej zastanowić się 100 000 razy zanim coś napiszesz. No, chyba, że masz coś mądrego do powiedzenia.
Z tymi Downami to już przesadziłeś. To jest choroba!
Różne są gusta, można wyrazić swoje zdanie, ale obrażanie tych, co lubią 'Chirurgów' jest niestosowne i niekulturalne.
Chyba, że Ty masz to za przeproszeniem w d*pie, czy wyrażasz się kulturalnie...
zespół downa nazywany trisomią 21 chromosomu to nieuleczalna chorobą, której na pewno nie chciałbyś mieć. ci ludzie nie są gorsi wiec nie mów że ten czy inny serial jest dla nich, jest dla wszystkich, a jeżeli sie Tobie nie podoba to go nie oglądaj. Serial jest ok i nic mu nie brakuje (to jest moja ocena)!!!!
Pewnie raz zaspał i trafił tylko na napisy końcowe. Biedak się wkurzył i postanowił tutaj wyładować swoją frustrację...?
Powiem Ci tak: ja serial uwielbiam, polecam dla ludzi, którzy lubią np. ER.
I jeszcze jedno: choroby downa u mnie na szczęście nie stwierdzono... Ten 'twoim zdaniem epitet' już mogłeś/aś sobie darować...