PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122760
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Przed chwilą przeczytałam, że Katherine Heigl, odtwórczyni roli Izzie Stevens bardzo chce wrócić do serialu i już poinformowała o tym twórców, ale nie wie czy się to uda. Powiedziała, że chce się dowiedzieć, co się stało z Izzie, jak ona sobie radzi, więc w sumie nie oznacza to, że chciałaby wrócić na stałe.
Co o tym myślicie?

ocenił(a) serial na 10
Daga_93

byłoby nwspaniale, ale nie chce robic sobie zbyt wilkiej nadziei .

Daga_93

http://www.youtube.com/watch?v=MN78S0onBLA&feature=player_embedded

ocenił(a) serial na 9
youhaveamessage

No właśnie o tym pisałam, tylko nie znalazłam tego filmiku akurat.
Nie sądzę, żeby Katherine mówiła tu o powrocie na stałe, raczej na odcinek lub 2. W sumie rzeczywiście fajnie by było przekonać się, jak Izzie teraz sobie radzi i co się z nią stało.

ocenił(a) serial na 10
Daga_93

Jako, że była to jedna z moich ulubionych postaci to też oczywiście chciałabym, żeby wróciła. Widać kariera filmowa nie wypaliła, a potencjał w sumie ma. Nie rozumiem dlaczego nie podobały się jej wątki jakie dla niej napisano, może faktycznie z georgem to pomyłka była, ale z Alexem świetnie poprowadzili historię. Wszystko posypało się jak zaczęła przebąkiwać o odejściu, wtedy zgodzę się w 6 sezonie spieprzyli to i dziwnie wyszło. Pamiętam jej słowa, że dla niej seattle to tylko miejsce pracy, tak jakby nie zdarzyło się tak wiele, nie miała wspaniałych przyjaciół i męża. Jeśli miałaby wrócić na 1-2 odcinki to życzę sobie poważną rozmowę z Alexem, a jeśli na stałe, co trochę niewiarygodne by było to niech zejdą się z Karevem, głupie to nawet jak dla bezkrytycznej mnie ale nich będzie happy end, bo ja nie wyobrażam go sobie z żadnymi kepnerównymi czy lucy.

ocenił(a) serial na 9
dreamseal

Ja też! Izzie i Alex to jedna z moich ulubionych par i nie mogę sobie wyobrazić, żeby byli osobno i to jeszcze z jakimiś innymi parterami/kami. W sumie fajnie by było gdyby wróciła na stałe. Takie jest moje zdanie, ale jak Katherine wybrała filmy zamiast serialu to powinna się tego trzymać i fajnie by było gdyby wreszcie zagrała w jakimś ambitnym filmie a ona cały czas dostaje role tylko w komediach romantycznych. Dlatego też uważam, że jej rola w Grey's Anatomy była dużo bardziej ambitna, bo tam miała więcej do zagrania.

ocenił(a) serial na 9
Daga_93

A mnie ciągle wkurzała jej postać bo była tak cholernie płaczliwa... I ciągle nie wiedziała, czego chce. Też bym nie chciała takiej roli grać... Niech nie wraca, a dla Kareva byłoby chyba najbardziej prawdopodobne, że się stoczy i skończy jako samotny, żałosny brudas uważający się za niewiadomo kogo. Kepnerówna ofc. z Averym i to tak czuję odkąd się o nią pobił z Karevem... o.O

ocenił(a) serial na 8
Daga_93

Szczerze mówiąc nie zależy mi ani na powrocie jej postaci, ani też nie pałam do tej aktorki wielką sympatią. Izzie już dość skrzywdziła Kareva, niech da mu spokój, i co z tego że chcę wrócić, sama odeszła by grać w komediach romantycznych i teraz sobie o graysach przypomniała jak mniej ról dostaje...

ocenił(a) serial na 8
AnitaBlake

Osobiście uważam, że serial jest dużo lepszy bez niej. Specjalnie nie przepadałam za jej postacią, która była mocno irytująca. Dużo bardziej cieszę się jak gościnnie powraca chociażby Addison.

ocenił(a) serial na 9
AnitaBlake

Tak samo pomyślałam, jak tylko o tym przeczytałam. Mimo wszystko chciałabym zobaczyć, co się stało z tą postacią, ale z drugiej strony jej wpływ na Alexa mógłby być nie za ciekawy. Więc jak mam wybierać to może już lepiej byłoby, gdyby np. ukazał się jakiś artykuł o niej, że sobie jakoś tam super radzi, albo po prostu jakaś mała wzmianka, żeby tylko mieć pojęcie, co się u niej dzieje i tyle.
Poza tym właśnie jak już wybrała filmy zamiast Greysów to niech już zostanie przy nich.

ocenił(a) serial na 10
Daga_93

Gdzieś, już nie pamiętam gdzie, bo to było dość dawno, przeczytałam, że scenarzyści i cała ekipa chciała pozbyć się tej aktorki. Zachowywała się jak gwiazdka i miała tuzin życzeń, dlatego ją wykopali, a Izzi wyjechała. Ale skoro ma to być ostatni sezon, to może pokarzą, co się stało z Izzi.

Wercia1501

Skąd pomysł, że ma to być ostatni sezon "Chirurgów"? Nie jest to prawdą, już od jakiegoś czasu prowadzone są rozmowy z aktorami na temat kontraktów na kolejną serię.

ocenił(a) serial na 9
Wercia1501

Ja słyszałam, że sama chciała odejść zwłaszcza ze względu T.R.Knight'a, który odszedł wcześniej z serialu, a jak wiadomo są oni bliskimi przyjaciółmi i był on nawet drużbą na jej ślubie. Poza tym raczej nie wierzę w takie plotki. Nie dlatego, że jestem jej jakąś wielką fanką, po prostu do wszystkich takich rewelacji mam dystans i staram się tego nie traktować na serio.

ocenił(a) serial na 10
Daga_93

Trudno to do końca nazwać plotkami, skoro Katherine sama to napisała na twitterze: chciałaby wrócić, ale nie wie, czy będą ją chcieli przyjąć. Jeśli o mnie chodzi, to niech lepiej nie przyjmują, od jej wyjazdu nie brakowało mi Izzy choćby przez minutę...

ocenił(a) serial na 9
Gabrielle_94

Nie twierdzę, że jej chęć powrotu do GA to plotki. Chodziło mi o spekulacje na temat, dlaczego odeszła z serialu.

Daga_93

Lepiej żeby nie wróciła bo znając ja wszystko popsuje. I wcale nie była dobrym chirurgiem jak to powiedziała M. Bailey

ocenił(a) serial na 7
zaza237

chyba coś przegapiłam.. kiedy Bailey to powiedziała?

Monikk_

Kiedy Izzie miała wrócić po sprawie z Dennym a Bailey gadała o niej z szefem

ocenił(a) serial na 9
zaza237

Ale Bailey nie miała tego na myśli tak dosłownie :) Chodziło jej o to, że Izzy emocjonalnie podchodzi do pacjentów, co jest błędem.
Tak czy siak chciałabym, żeby wróciła chociaż na kilka odcinków

ocenił(a) serial na 7
Daga_93

Ogólnie była fajną postacią aż do czwartego sezonu, potem zrobili z nią coś dziwnego i kompletnie straciłam do niej sympatię, jak ma wrócić to tylko na pare odcinków! ;d

Daga_93

Wieki temu czytałam, że sama zrezygnowała z tej roli w głównej mierze przez własne lenistwo - nie chciało jej się uczyć tylu pojęć medycznych. Wygląda na to, że wolała grać w płytkich komedyjkach romantycznych. Przykre

Shalott

no chcę powiedzieć, że ona na tych "płytkich komediach" zarabia dużą kasę i nawet ją lubię, a Chirurdzy to jeden z tych seriali co trwa za długo i mógłby się już skończyć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mówienie, że zrezygnowała z lenistwa to głupota ona jest w pracy ma podpisany kontrakt i robi to dla kasy i jeśli ma lepsze propozycje to bierze je każdy aktor woli zagrać w kasowym filmie, a nie chodzić codziennie na plan serialu gdzie jest dużo niższy poziom !!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Daga_93

marzy mi się żeby wróciła a na rękach miała dziecko, którego ojcem byłby Alex. to by było coś :D

ocenił(a) serial na 8
kala996

Mam nadzieje ze nie wroci:)

ocenił(a) serial na 8
kala996

No ja też... ; D ale fajnie by było jak wróciła a na rękach miała dziecko, którego ojcem byłby Alex. ; )) co do tego do zgadzam się z Kala996

ocenił(a) serial na 7
Daga_93

Myślę, że obecnie dużo ciekawszym wątkiem byłoby gdyby wrócił choć na jeden odcinek dr Burke, Cristina ma problemy z Owenem, więc jego powrót mógłby trochę namieszać, i byłoby ciekawie :) albo dr Hahn, też mały szok dla Callie. Szkoda, że nie może wrócić O'Malley, chociaż po jego śmierci, mieli jakieś wątpliwości czy to on, może mogli by coś wymyślić :)

ocenił(a) serial na 9
vinetiia

ja przepadałam za Burke'iem i długo nie moglam sie pogodzic z tym ze odszedl - tez by,mm baaardzo chciala zweby wrocil!! a na Izzy mi specjalnie nie zalezy, irytujaca ofiara losu :/

ocenił(a) serial na 8
Depp_fan

Burke nie wróci, bo jest skreślony jako aktor przez swoje skandaliczne zachowanie

ocenił(a) serial na 8
Gabriella_05

Dokładnie, czytałam gdzieś,że obrażał aktora grającego Georga. Czy chodzi o coś jeszcze?

ocenił(a) serial na 8
izuk

Podobno wyzwał go od gejów, po tym jak Knigth przyznał się do homoseksualizmu. Do tego wdał się w bójkę z Patrickiem Dempsey'em na planie. Czytałam o tym wieki temu, ale np tu http://www.people.com/people/article/0,,1550408,00.html możecie dowiedzieć się szczegółów