PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122822
6,7 7 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Na początku nie wróżyłem jej dobrych wątków. Jestem na początku tego serialu. Właściwie to jestem po finale drugiego sezonu. Trzy ostatnie odcinki to było coś, zwłaszcza z bohaterką Izzi. Aktorka genialnie zagrała te sceny. Taka zdesperowana, bezbronna, a zarazem silna. To jak płakała, albo ześwirowała. Genialne! Czy ktoś z Was pamięta ten finał drugiego sezonu?

ocenił(a) serial na 10
CamilloIpla

Tak, świetnie pamiętam finał 2. sezonu. Ogólnie uwielbiam Izzie (i nie cierpię Denny'ego ;P) ale ten finał szczególnie mnie poruszył. Nie spodziewałam się tego po naszej Iz. :) Zgadzam się z tobą w 100 procentach .:)

ocenił(a) serial na 10
Zee_vah

Też nie znoszę Denny'ego :P A Izzie jak dla mnie zawsze była ciekawą postacią :) Śmiech i miny Katherine są super :P

Jan niedługo dojdę do finału 2 sezonu, ale oglądam serial drugi raz od początku :P

ocenił(a) serial na 10
Jucha91

Wie ktoś może, czy Izzy wróci w 7 sezonie?
Strasznie ją lubię i nie chciałabym się z nią żegnać....

ocenił(a) serial na 7
Bez_wzajemna

pewności nie mam, ale chyba nie. Na szczęście, bo jej nie znosiłam ;) między innymi za to co zrobiła Aleksowi i że myślała tylko o sobie

ocenił(a) serial na 10
CamilloIpla

Też lubię Izzy. Ale to raczej mało prawdopodobne, że wróci w 7 sezonie :( Może byc, aby jakiś mały wątek z nią.

anetka5000

@anetka500, @Bez_wzajemna
http://www.filmweb.pl/serial/Chirurdzy-2005-165277/discussion/Spoiler,1445017 ;)

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

Para Alex i Izzie jest druga, zaraz po Meredith i Dereku. Ludzie pokochali ich razem (zwłaszcza po 5 sezonie) i wypadałoby aby ich perypetie rozwiązać inaczej niż w 6 sezonie, dlatego czekam z niecierpliwością na rozwój tego epizodu. Miłoby było zobaczyć ich znów razem.

ocenił(a) serial na 8
CamilloIpla

też myślę, że fajnie by było zobaczz ich razem

ocenił(a) serial na 10
aniatu

prawdopodobnie Izzie wróci ;)

http://www.swiatseriali.pl/seriale/chirurdzy-321/news-gwiazda-powroci-do-serialu ,nId,294070

ocenił(a) serial na 7
CamilloIpla

Katherine świetnie sobie radzi w tej roli.Jednak po akcji z Dennym Izzy zrobiła się tak kochliwa,że nie mogę jej zdzierżyć i przestaję zwracać uwagę na umiejętności Heigl ;)