PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122725
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Kicha

ocenił(a) serial na 2

To jest straszne obejrzałam kilka odcinków i uważam, że to jest kopia Ostrego Dyżuru - nie no to jest to samo tylko, że w gorszym wykonaniu :/

użytkownik usunięty
fitness10

chyba troche zbyt pochopnie ocenilas ten serial bo to nie jest kopia ostrego dyzuru :P takie same jest to ze w obydwu filmach jest akcja w szpitalu i glowni bohaterowie to lekarze ale w chirurgach duzo czasu jest rowniez poswieconego na zycie prywatne i osobiste wszystkich bohaterow. w niektorych odcinkach wiekszosc akcji dzieje sie w domu czego w ostrym dyzurze na pewno nie bylo :P chirurdzy to nie tylko pacjenci i szpital i to na pewno nie jest kopia :)

jak mozesz porownywac chirurgow do ostrego dyzuru, laczy je tylko tematyka szpitalna, ale nic wiecej, w chirurgach oprocz tych wszystkich watkow prywatnych sa bardzo duze poklady humoru, a ostry dyzur - sam dramat, a momenty z ich zycia poza praca sa znikome

ocenił(a) serial na 2
Happily_ever_after

no jak ciebie smieszy to ze np; ktos komus odgryzł fiuta to zal mi ciebie to jest zalosne a nie smieszne

ocenił(a) serial na 8
fitness10

na pewno nie chodzilo o przypadki medyczne tylko humor slowny i zabawne sytuacje pomiedzy bohaterami!!!!

Skyler

dokladnie, ale nastepnym razem bede dla mniej pojmujacych osob pisac dosadnie zeby czasem nie zrozumieli czegos opacznie

ocenił(a) serial na 2
fitness10

mnie tam nic nie śmieszy i to jest moja opinia to nie jest smieszne to jest nude

ocenił(a) serial na 8
fitness10

mi tam się podoba i uważam że serial jest ciekawy,co do podobieństwa z ostrym dyżurem to nie wiem ponieważ nie oglądałam
pozdr*

fitness10

I co dziecko cieszysz się? Udało Ci się zwrócić uwagę innych, gratuluje!

ocenił(a) serial na 2
zagler

po 1 nie dziecko po 2 nie każe im odpisywać ja tylko wyraziłam swoją opinie i po 3 nie cieszę się czy ja napisałam hura nie możesz tego wywnioskowac więc papa i nie piszcie tu już

fitness10

Sorki, ale muszę coś napisać.Po 1 serial oglądam sporadycznie, ale po samym pilocie widać ,że nie jest to "ER 2", po 2 uważam ,że serial jest dość dobry i na pewno nie nudny, i po 3 czy Meredith umarała czy nie?