Której postaci wam brakuje ?
Mi brakuje Cristiny najbardziej :<
Fajnie by było jakby powróciła Izzy , Teddy .
Szkoda ze nawet ich nie wspominają ;/
Mi brakuje motywu Marka i małej Grey :( izby wcale mi nie brakuje. Ale czemu George tak szybko zginął :(
Właśnie mogliby wkręcić jakiś epizod z Christiną albo że Izzy wpada od tak do Seatlle i się spotyka z Mer i Alexem, bo w końcu nie umarła. Najbardziej mi ich brakuje, ale Christiny takiej bardziej z początków serialu z ciętym językiem i trochę nieokiełznanej.
Izzie nie mogłaby tak po prostu wpaść i odwiedzić Mer i Alexa, bo jak odchodziła to powiedziała, że nie chce tu wracać. I czy myślisz, że Alex po tym jak ona zostawiła go samego z rachunkami za leczenie podszedł by do niej po powiedział "cześć miło, że jesteś"? Jeśli miałaby wrócić to tylko na stałe i na zasadzie, że nie lubią się z Alexem, bo inaczej to słabo by to wypadło.
A o Cristinie powinni dużo mówić, żeby Sandra miała możliwość powrotu, bo bardzo lubię tą postać :)
Może wpaść i powiedzieć, że była gdzieś w drodze i przypomniało jej się jak kiedyś się przyjaźnili i postanowiła zobaczyć co u nich wszystkich słychać. Ludziom się odmienia :) A mówiąc "spotyka się" nie miałam na myśli konkretnie posiedzenia przy piwku czy dzikiej imprezy podobnej do tej jaką sama kiedyś zorganizowała w domu Mer. Mogłaby np. na początku odcinka i swojego przyjazdu zarobić ochrzan od Alexa, potem spotkać się z Meredith, a na koniec podrzucić Alexowi kasę. Chodzi o to, żeby się pojawiła, bo po prostu uwielbiam pierwsze sezony, a potem wszyscy powyjeżdżali/poumierali i z tej początkowej obsady została garstka.
PS. Po cichu liczyłam, że w przedostatnim odcinku Mer pojechała do Christiny!
najlepiej było, gdy ekipa była w całości: razem z Izzie, O'Malley'em i Christiną. najbardziej jednak brakuje mi Christiny :< stare GA jest najlepsze. tęsknie też za Markiem Sloanem. za Izzie nigdy nie przepadałam, ale tworzyła z Alexem jedną z najlepszych par w serialu - ta cała Jo to jakaś porażka. najmniej z kolei tęsknie za Lexie i Teddy.
:< tłumaczyła się w jednym z wywiadów dlaczego odchodzi, ale nie pamiętam już co mówiła. możliwe, że chciała rozwijać się dalej zawodowo i czuła, że ta rola zatrzymuje ją w miejscu. ogromnie tęsknie za Cristiną - najbardziej charyzmatyczna postać w GA. moja bezkonkurencyjnie ulubiona :<