PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122720
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy
ocenił(a) serial na 10
saoirseronan

Tak, będzie. Nawet 2 kolejne :)
Ostatnio aktorzy podpisali umowy na 11 i 12 sezon.

greysanatomy

Ale super :), chociaż nie wiem jak to bedzie wyglądać skoro tak się wszyscy porozchodzą :|

ocenił(a) serial na 8
saoirseronan

pare osób odejdzie, zawsze tak jest i tego się nie uniknie. Ważne, że jest kontynuacja! :)

ocenił(a) serial na 7
p15

"Pare osob odejdzie"? To po co kontynuowac serial, jesli najlepszych zabraknie? Ten sezon juz i tak niebezpiecznie zblizyl sie do krawedzi wlasnej wytrzymalosci (chociaz ostatnie odcinki dowiodly, ze ostaly mu sie resztki potencjalu). Mysle, ze lepiej skonczyc szybciej, niz zanudzac widza wielokrotnie odgrzewanymi motywami.

ocenił(a) serial na 8
Murron

wszystkim sie nigdy nie dogodzi. Jak kogoś męczy oglądanie tego serialu to niech przestanie i uniknie niesmaku i rozczarowania

ocenił(a) serial na 10
p15

Popieram.
Szczerze to nic mnie bardziej nie drażni jak wieczny hejt w formie "obejrzałam/obejrzałem kolejny odcinek, przewijałam/em w trakcie bo mnie nudziło i męczyło, generalnie zeszło na psy, co jeden odcinek to gorszy, ale następny też obejrzę i też będę ponownie hejtować".
No ludzie! Jesteście dorośli i poważni? Męczy was serial? Uważacie, że stał się gorszy i nie wart waszego cennego czasu? No to nie poświęcajcie mu tego czasu do diabła. Przestańcie oglądać. Toć chyba nikt wam lufy pistoletu przy łbach nie trzyma i nie zmusza do tego, prawda?
Naprawdę nie rozumiem jaki jest sens oglądać tylko po to (bo takie mam wrażenie, że to jedyny powód) żeby później odcinek skrytykować, wyśmiać i pomarudzić, że kiedyś były lepsze. Ale to tylko moje zdanie, może ja jakaś głupia jestem.

ocenił(a) serial na 8
foczka395

popieram w stu procentach ;)

ocenił(a) serial na 9
foczka395

Słusznie, ja urwałam kilka seriali i nie rozpisuję się po forach jak to zokropniały, okropne - więc po co się produkować.

ocenił(a) serial na 7
wrednakozka

Ja się nie zgadzam. Osobiście podobają mi się wszystkie sezony greysów włącznie z ostatnim, ale nawet gdyby najbliższe 6 sezonów były beznadziejne nie wiadomo jak bardzo to nie przestał bym oglądać, męczył bym się bardzo, ale nie przeżyłbym gdybym nie zobaczył zakończenia ;)

shed

No to jeśli byś nie przeżyła gdybyś nie zobaczyła to oznacza, że Cię nie męczy i nie nudzi, bo jesteś ciekawa co dalej. Jeśli na prawdę, by Cię męczył to byś go odstawiła tak jak ja obecnie wszystkie polskie tasiemce ;)

niunia

to racja, ja nie obejrzałam np ostatniego sezonu House'a bo mnie przestało kręcić to wszystko w pewnym momencie, dlatego, ponieważ jestem ciekawa co będzie dalej w Greysach i jak rozwiążą wątek z siostrą Mer i Mer z Derekiem to będę oglądała, mimo, że nie jest to już to samo co kiedyś :(

ocenił(a) serial na 8
saoirseronan

A ja parę tygodni temu podjęłam męską decyzję i kończę z tym serialem wraz z czwartkowym odcinkiem... Mam już dość, zwyczajnie. Straciłam resztki uczuć do produkcji. Po odejściu Sandry nie widzę powodów, dla których miałabym kontynuować oglądanie tego tasiemca. Z przykrością to mówię, bo nadal kocham pierwszych 6 sezonów i uważam, że nie ma lepszego dramatycznego serialu niż Chirurdzy, przy którym człowiek przeżył tyle emocji i wzruszeń. Niestety nie interesują mnie już losy chirurgów. Moje najukochańsze postaci już dawno poznikały i choć miałam już dość po śmierci Marka i Lexie, to jednak oglądałam serial dla Cristiny i Owena, łudząc się na szczęśliwe zakończenie, ale takiego nie będzie... Więc Adios! Mam gdzieś, kogo ta psychopatka uśmierci w kolejnym "dramatycznym" finale ;/

ocenił(a) serial na 9
tolerancja91

Amen. Mam niemalże identycznie, więc prawdopodobnie zrobię to samo. Pozdrawiam ;)

tolerancja91

jaka psychopatka? Producentka? wybacz nie zrozumiałam;P
Serial jest super, rzeczywiście 10 sezon to nie pierwszy ale zakończenie w przeciwienstwei do finalu The Walkin Dead było emocjonujące i z niecierpliwością czekam na to jak potoczy się historia Mel i Dereka, kiedyś jej nie lubilam ale teraz coraz bardziej zaskarbia sobie moją sympatię.Może kolejne odcinki będą kiepskie, wtedy bedę robiła przerwy w oglądaniu ale pożegnać sie z tym serialem? No way! Jeden z najlepszych. A z medyczznych to moim zdaniem najlepszy o głowę przebija Housa.