Mała Grey I Sloan. Co o nich sądzicie? Czy pasują do siebie? A może
jednak Lexie bardziej pasowałaby od Georgea O'Malleya
Ojj bardzo lubie Lexi, ale jakoś do Sloana ewidentnie mi nie pasuje...nie wiem sama czemu ;>
a mi pasuje do niego i to bardzo ;) o'malleya nie lubie wiec mi do niego zadna nie pasuje ;P ale lexie i mark sa ekstra
ee, a mnie sie nie podobają. ; / Lexie z Markiem yy, jakoś mi po prostu nie pasują. xD
Osz, Mark i Addie ... To były czasy. ; )
Powinna wrócić Addison i być z Markiem.. A Lexie mogłaby się zaopiekować Alexem po stracie Izzie..
Mark i Lexie - jestem na nie!
popieram post w 100%
ewentualnie Mark z Teddy ale nie z Lexie! jeszcze ten blond ;/
A według mnie Teddy i Mark nie pasują do siebie. Tak jakoś. Chciałabym bardzo, bardzo, żeby pogodził się z Lexie. Było ciekawiej i tak... uroczo :)
Fajna z nich para . ;)
dogadują się i wgl.
ale podoba mi sie kazda para w ktorej jest mark sloan, bo bardzo go lubie.
mark & addison
mark & callie
itd.
z Callie to niech on już nie będzie :P para - Callie & Arizona ewidentnie powinnam być razem ;)
A co myślicie o Huncie? Czy on czasem nie tęskni do Teddy? Boje się, żeby Cristina nie została sama znowu... A Mark i Lexie jak najbardziej
z Huntem jest problem, bo baardzo wiele łączy go z Teddy(przeżycia z wojny, przyjaźń itp itd), poza tym wyszedł wątek z dziećmi -- Christina ich nie chce, Hunt może ją zostawić, aby poukładać sobie wszystko w głowie na nowo, a Teddy -- ona nadal go kocha...
Mark i Lexi - pasują do siebie, oboje są niedojrzali:P mam nadzieję, że do siebie wrócą, bo inaczej innym namieszają w głowach (jak Mard Addie, gdy chciał z nią wychowywać dziecko Sloan, a Lexi Alexowi)
Interesuje mnie jak w końcu wyjdą sprawy z wyeliminowaniem Izzi, gdyż czytałam wywiad z Kathrine, gdzie stwierdziła, że ta niby ostatnia wyemitowana scena z Izzi, gdy ona wyjeżdża to zbyt brutalne zakończenie dla fanó tej postaci, może będzie jakiś come back...
o tym mowa: http://www.greysanatomy.000page.com/index.php?subaction=showfull&id=1270133322&a rchive=&start_from=&ucat=&
Według mnie Mark i Lexie doskonale do siebie pasują,jak ktos już wcześniej napisał oboje są niedojrzali,ale dzieli ich różnica wieku,właściwie prawie wszystko ich dzieli,a mimo to uważam,że ich wątek był jednym z najbardziej interesujących wątków miłosnych w Chirurgach,uroczo razem wyglądali.Mam nadzieje,że w 8 serii będą jeszcze razem,że ta rozmowa z końca 7 sezonu nie była ostatnią :<