PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122737
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Jeśli wierzyć w newsy jakie gdzieś przeczytałem to ponoć martwy facet o dużo znaczącym imieniu Denny, znowu zagościł w Chirurgach i to ponoć na stałe. To jak to jest?? Miałem sobie ściągnąć V serie ale jeśli to prawda to chyba sobie podaruje

ocenił(a) serial na 10
wlochacz

Spoiler
To prawda Denny znów zagości w serialu, nie wiem co prawda na jak długo ale przynajmniej jak dotychczas, w odcinkach wyemitowanych, reguralnie pojawia się w Chirurgach w piątej serii. Co prawda nie widzi go nikt oprócz Izzy, jest coś na kształt wspomnienia czy ducha. Sama jestem ciekawa jak to się rozwiąże, bo jednocześnie Izzy nie wydaje się być chora umysłowo, ani wymyślać sobie że on jest przy niej. Raczej jest ukazany, że naprawdę wrócił do niej. mimo wszystko polecm piąty sezon, może jakoś sensownie z tego wybrną.

ocenił(a) serial na 10
olgamaik

troche przesadzili w piątce ;/ ten sex Izzy i Dennego był grubo przesadzony;/ uwielbiam ten serial, ale bez przesady. te tajne zgromadzenia stazystow i to wszystko jest jakoś tak dla mnie obce. w ogóle ci nowi stazyści;//// mogli by dać fajniejszych aktorów

ale i tak zachęcam do oglądania tego serialu bo naprawde jest najlepszy;)

tomekhk

No to lipa.K**wa jak to możliwe, że taki warościowy serial obyczajowy siegnął dna.Już ta śmierć Meredith to było przegięcie ale coś takiego? Chociaż, żeby być tego pewnym musiałbym zobaczyć jak to naprawde wygląda z tym Dennym. Ale z tego co piszecie to niezbyt ciekawie.

"ci nowi stazyści;//// mogli by dać fajniejszych aktorów" - zgadzam sie ze niezbyt dobrzy aktorzy z nich. Ja juz od pewnego czasu zauważyłem, że postaci drugo-trzecioplanowe(szczególnie pacjenci) to chyba nawet nie aktorzy tylko jacyś statyści,którym pewnie płaci sie pare groszy w ramach cięcia kosztów, podobnie jak np w W-11 czy w 997

ocenił(a) serial na 8
wlochacz

spoiler!!!
wiesz bo oni na razie nie maja zbyt znaczacych kwestii do odegrania wiec nie rzucaja sie w oczy ale w ostatnich odcinkach naprawde robi sie coraz ciekawiej wsrod nowych stazystow
a co do dennego i izzy to faktycznie troche przegiecie z tym sexem. i jestem bardzo ciekawa jak to rozwiaza, bo teraz guz mozgu u izzy by pasowal ale przeciez ta gosciowka co pisze sceariusze zazekala sie ze tak nie bedzie.

ocenił(a) serial na 10
dorota_61

jak by izzy zmarła to ten serial już całkowicie by się zjeb*ł ;/ale przecież nie ma zabardzo innego rozwiązania.. pewnie dowalą jej jakas chorobe tak jak jej córce;/
mój ulubiony odcinek to był ten bal przedmaturalny akcja izzy i dennego jak umarł i pisenka chasing cars w tle... to było piękne. szkoda że tymi akcjami ze zwidami w piątym sezonie to zepsuli;/