Mam małe pytanie.. w których odcinkach poza 7x03 pojawia się w Grey`s Anatomy Amelia Shepherd siostra Dereka??
Pojawiła się, jak narazie tylko w tym jednym. Inna siostra Dereka pojawia się w którymś ze wcześniejszych odcinków. Pozdrawiam
Dzięki :) zaczęłam oglądać Prywatną Praktykę i ona tam się czasem pojawia i polubiłam ją.
Odbiegnę trochę od tematu. "Prywatna Praktyka" z sezonu na sezon robi się coraz lepsza, zauważyliście?:)
Powiem szczerze że Chirurdzy troche stracili power ale Prywatna się rozkręca ! Wiele odcinków z 4 sezonu wgniata w fotel :)
Jeden z niewielu seriali, w którym występuje tendencja wzrostowa. Ale "Chirurdzy" to dla mnie serial nie do pobicia, mimo klasycznej w takich produkcjach tendencji spadkowej.
niekoniecznie w temacie i nie wiem czy dobrze pamiętam, ale wydaje mi się aktorka która gra April grała w Prywatnej praktyce dziewczynę w ciąży, która była studentka i miała oddać dziecko rodzinie zastępczej i po porodzie chciała zatrzymać dziecko, ale w końcu ja przekonali, wiem ze chyba Dell się nią opiekował.