PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122737
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Mam pytanie

ocenił(a) serial na 10

Mam małe pytanie.. w których odcinkach poza 7x03 pojawia się w Grey`s Anatomy Amelia Shepherd siostra Dereka??

dodka14

Pojawiła się, jak narazie tylko w tym jednym. Inna siostra Dereka pojawia się w którymś ze wcześniejszych odcinków. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
dypsomania

Dzięki :) zaczęłam oglądać Prywatną Praktykę i ona tam się czasem pojawia i polubiłam ją.

dodka14

W 4 sezonie jest w głównej obsadzie. ;]
Ja też ją lubię. ;]

ocenił(a) serial na 10
ekoderka

Jej nie da się nie lubić:)

tom_evans

4 sezon to chodziło mi o Prywatną Praktykę. Jak coś, bo nie napisałam. xDD

ocenił(a) serial na 10
ekoderka

Odbiegnę trochę od tematu. "Prywatna Praktyka" z sezonu na sezon robi się coraz lepsza, zauważyliście?:)

tom_evans

Ja też to właśnie zauważyłam. ;p

ocenił(a) serial na 10
ekoderka

Powiem szczerze że Chirurdzy troche stracili power ale Prywatna się rozkręca ! Wiele odcinków z 4 sezonu wgniata w fotel :)

ocenił(a) serial na 10
palafka

Jeden z niewielu seriali, w którym występuje tendencja wzrostowa. Ale "Chirurdzy" to dla mnie serial nie do pobicia, mimo klasycznej w takich produkcjach tendencji spadkowej.

ocenił(a) serial na 10
tom_evans

niekoniecznie w temacie i nie wiem czy dobrze pamiętam, ale wydaje mi się aktorka która gra April grała w Prywatnej praktyce dziewczynę w ciąży, która była studentka i miała oddać dziecko rodzinie zastępczej i po porodzie chciała zatrzymać dziecko, ale w końcu ja przekonali, wiem ze chyba Dell się nią opiekował.

ocenił(a) serial na 10
kiti_89

Zgadza się:) Chciała iść na prawo, jak dobrze pamiętam. Gdy zobaczyłem ją pierwszy raz w "Grey's anatomy" byłem miło zaskoczony. W PP była sympatyczna, jedna z niewielu postaci epizodycznych, które zapamiętałem:)