PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122674
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Meredith i Derek

ocenił(a) serial na 10

Kucze troche mi wstyd bo ostatnio przejmowałam się tak miłosnym życiem serialowych bohaterów jak miałam naście lat ;)
Ale strasznie lubię tą parę (zwaną MerDer) i jest mi przykro że się rozstali... Wiadomo że scenarzyści muszą mieszać :P
Jak myślicie będą jeszcze razem? W końcu to jakby nie patrzeć główni bohaterowie. Ciekawe czy wątek Rose będzie jeszcze ciągnięty.
A właśnie, może ktoś ma zdjęcia tego ich pocałunku?
Pozdrawiam wielbicieli Grey'sów :)

ocenił(a) serial na 10
7martina

Ja uważam, że będą razem, za kazdym razem gdy sie roztawali za jakis czas znow ich do siebie zblizalo. Oni nie potrafią bez siebie żyć.

7martina

http://pl.youtube.com/watch?v=7Mad96-6OcY
nie mam zdjęcia ale tu jest kawałek. Ludzie znowu sezon rusza! ta ka nawiasem wie ktoś czy ta Rose i Dereck będą razem? może nie "wie" ale przypuszcza????

NonaT

ups DEREK* :)

NonaT

Na pewno będą razem, tylko jeszcze troche sie pozastanawiają się czy na pewno chcą być razem, potem się zejdą i znowu rozejdą i znając życie tak jeszcze kilka razy :P

ocenił(a) serial na 9
Magduszka_2

Gdzieś mi się obiło o uszy, że z Rose to będzie strasznie krótko. 2-3 odcinki chyba... No a MerDer będą znowu razem ;] Już 24 kwietnia się trochę więcej dowiemy :) Już się nie mogę doczekać xD