Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 123307
6,6 7 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

zastanawiam się nad tym, w którym mieli wyjąć bombę z brzucha pacjenta, a odcinkiem, w którym
postrzelono Dereka

ocenił(a) serial na 10
p15

moim zdaniem odcinek z bombą trzymał bardziej w napięciu.

estta

Ja jestem zdecydowanie za odcinkiem ze strzelaniną w szpitalu.

ocenił(a) serial na 8
Starzyk_3

ha, mi też trudno się zdecydowac, ale pamietam jak nie moglam przełknąć śliny jak oglądałam odcinek z bombą.. :D chociaż ta strzelanina też była straszna! ;o

ocenił(a) serial na 9
p15

Też uważam, że ten ze strzelaniną, bo dla mnie było to zupełnie szalone. Śmierć Adamson i postrzelenie Kareva były dla mnie totalnym zaskoczeniem. Clark wydawał się w miarę spokojnym facetem, a zabił tyle osób.

ocenił(a) serial na 7
Starzyk_3

który to był odc?

karolinaaaa96

chyba dwa ostatnie odcinki 6 sezonu

użytkownik usunięty
p15

bomba była dobra, ale wszyscy widzieli, że główni bohaterowie przeżyją, a po tym co się stało z Georgem nie byłam już taka pewna czy Karev nie wykrwawi się w tej windzie na śmierć albo Owen nie zginie w sali operacyjnej. Więc strzelanina.

ocenił(a) serial na 10
p15

O tak strzelanina i dla mnie jeszcze odcinek kiedy Calie miała wypadek nie ten śpiewający poprzedni ...

ocenił(a) serial na 10
papatka01

Hmmmm, jaki wypadek miala Callie przed spiewajacym? :) nie pamiętam nic oprócz uszkodzonego nosa :D

ocenił(a) serial na 8
olaaa11-11

Callie po prostu wyleciała przez przednią szybę samochodu. Potem była mowa, że jej stan zdrowia jest zagrażający życiu. Następnie wielokrotnie ją operowano, zrobiono cesarskie cięcie, wyjęto dziecko. Tyle :P

ocenił(a) serial na 10
p15

Wiem już wiem, chodziło o koniec odcinka przed tym śpiewającym. Źle zrozumiałam, szukalam w pamięci jakiegoś wypadku Callie z poprzednich sezonow, a to chodzilo o napięcie międzyodcinkowe :D

ocenił(a) serial na 10
olaaa11-11

Tak o to chodziło ;)

ocenił(a) serial na 9
p15

z tych dwóch strzelanina, choć ja bym jeszcze dała ten finał kiedy była akcja z równoczesnym umieraniem izzy i george'a. przede wszystkim to, że ten zmasakrowany chłopak się okazał georgiem. ja wtedy padłam, przysięgam - mistrzstwo świata.

ocenił(a) serial na 10
p15

Było sporo świetnych odcinków, ale ja wybieram dwa finałowe odcinki 6 sezonu, coś niesamowitego!