PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122913
6,6 8 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Kto jest waszym zdaniem najfajniejszym bohaterem a kto bohaterką

ocenił(a) serial na 9
Biedroneczka_3

hmm fajnych bohaterek zdecydowanie więcej, dla mnie najlepsza jest Cristina, a jeśli chodzi o bohaterów to nikt mnie jakoś specjalnie nie zachwyca, ale jak mam już obstawiać to wybieram Alexa.

ocenił(a) serial na 10
Biedroneczka_3

Moim zdaniem najfajniejsza bohaterka jest Christina, a bohaterem to George(chyba tak to sie pisze:P):D

ocenił(a) serial na 10
jargulica

Moja ulubiona bohaterka to Addison, a bohater niech będzie Mark. A tak wogóle to lubie wszystkich, nawet Georige mnie przestał denerwować ostatnio(a denerwował od 1 odcinka!!) :D

ocenił(a) serial na 8
olka87

Ja też bardzo lubie Addison oraz Christine oraz George, wkurza mnie Alex.

Biedroneczka_3

naj naj- Cristina Yang i Alex Karev, nie do przebicia :-)

ahjumma

Lubię Addison i Izzie, a faceta ulubionego nie mam, chyba ze Derek, ale to tylko jakbym miala w ostatecznosci wybierac.

papusiak

Najbardziej lubię Cristinę i Addison,no i Georga i Dereka:)
Wkurza mnie za to Bailey ,Preston i Karev<grrr>...Mogli by na chwilę zniknąć :P

marharytka

Izzie & Alex :)

dlatego lubię początek drugiego sezonu

Ganja

ulubione bohaterki - bez wątpienia Izzie & Addison
ulubiony męski bohater - chyba George

bardzo mi sie podoba pomysł swatania Addison i i Kareva :D

ocenił(a) serial na 8
Biedroneczka_3

Meredith Grey i Derek Shepherd .Denerwuje mnie Alex.Ale Izzie też jest fajna

ocenił(a) serial na 10
Biedroneczka_3

Meredith Grey i Derek Shepherd kocham ich ale izzy tesz lubie nie lubie adison ale jej zabardzo nieznam.

ocenił(a) serial na 5
scalii

Najbardziej lubię George'a i Izzie
najbardziej bawi mnie Christina
po odcinku 3x15 polubiłam Alexa był bardzo ok , ale nie chciałabym by był z Izzie

Bene

Hmm...najbardziej lubię George'a,Meredith i Izzie.Stawiam je obie na równym ale Christina tez sa super.
PoZzz...

Klaudiiia

Przede wszystkim dr.Miranda Bailey. To twarda osoba z wielkim sercem (jej teksty i zagrywki po prostu rozkładają na łopatki)
2.Christina Yang.-twarda,stanowcza,zimna,ale wspaniała z niej przyjaciółka
3.Alex Karev-cham i ciepłym sercu
4.George O'Malley-pozytywny,prosty chłopak,który w 3 serii udowadnia ,że jednak ma charakterek
5.Izzie Stevens-wrażliwa,zwariowana laska,która nie da sobie w kaszę dmuchać

Dodatkowa nagroda pocieszenia ;) dla Meredith Grey,za... narrację (głębia i dużo prawdy)

Pozdrawiam

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
lola_23

Dla mnie Izzie, a z facetów Alex i Denny. Nie lubię za to Callie:/

ocenił(a) serial na 9
Biedroneczka_3

Cristina zdecydowanie...
a z facetów to do końca drugiego sezonu George, a w trzecim mnie tak strasznie denerwuje Bambi... no więc w trzecim Mark i może Alex...

Biedroneczka_3

Z facetów, to Alex. W gruncie rzeczy jest najciekawszą postacią i najmniej o nim wiadomo, a jest naprawdę świetnym gościem.
Co do dziewczyn, to oczywiście uwielbiam Meredith, ale Izzie najbardziej mnie śmieszy, więc chyba jednak Izzie.

ocenił(a) serial na 9
Jope

do moich ulubionych bohaterów jeszcze niedawno Mark dołączył ;) robią z njiego coraz ciekawszą postać :)

ocenił(a) serial na 10
cichula262

Zdecydowanie nalepsi:Bailey, Izzie, George i Cristna.
Denerwuje mnie Merdith.

Mara_8

Cristina, Meredith i Derek...Nienawidzę George'a i Izzie!!!

ocenił(a) serial na 7
Biedroneczka_3

Alex i Izzie-super wątek , Derek też jest fajny!!!

Biedroneczka_3

Z facetów zdecydowanie Alex:)
A z lekarek:)...chyba Krystynka vel Christina

ocenił(a) serial na 10
Biedroneczka_3

Najlepsza jest doktor Miranda Bailey. Nie wiem czy zauważyliście jaką przemianę przeszła przez całe trzy sezony. Na początku była wredną, bez serca rezydentką. Teraz jest współczującą , kochającą ale i odpowiedzialną i poważną matką. Uważam że jest najlepiej zagrana postacią. Reszta sie wogle nie zmieniła. Izzy przypomina mi cały czas Isabelle z Roswell, Gorge czekam na moment kiedy zrobią z niego geja bo by pasował a Meredith jest już nudna jej problemy i to jak wygląda przez 3 lata tak samo. Christina jest fajna też. robi fajne miki. Z facetów lubię Burka bo tez był takim ostrym .<cenzura>. na początku ale teraz jest fajny i taki stanowczy. Wogle film jest zajefajny i wyjehany w kosmos.

ocenił(a) serial na 10
Biedroneczka_3

Alex spoko z niego koleś i w ogóle :)

xex91

Addison! Kiedy pojawiła sie po raz pierwszy w odc 9 serii 1 to pomyślałam że ją będę nienawidzić, ale wystarczyło parę scen z nią żeby zmienić zdanie: piękna, mądra i ma klasę, czego nie można powiedziec o głownej bohaterce - nierozgarniętej i narwanej: początkowo miało to swój urok, ale ile można? Oprócz tego Capo i Christina rządzą jeśli chodzi o dowcip i teksty :D a George jest taki fajtłapowaty i pechowy, ze az uroczy. Alex i piękna Izzy - sa w porządku i lubię ich, ale znowu nic w nich szczególnego.
To taka moja skromna opinia. pozdr :)

aieczka

zgadzam się co do joty z Tobą co do Addison! :)

a tak poza tym to lubią Cristinę, Burke'a i Nazi, a patrzeć najbardziej lubię na Alexa :P taki słoodki jest :D

ocenił(a) serial na 9
ahcynk

Izzie i Denny.
Meredith mnie niesamowicie denerwuje, tak samo z resztą Derek. Się pod tym względem dobrali.
Lubię też Cristinę, zwłaszcza jej stosunek do Alexa, i Bailey. Fantastyczna postać.

ocenił(a) serial na 10
Biedroneczka_3

Izzie i Cristina :):)

ocenił(a) serial na 10
Skylaria

Zdecydowanie Addison i Alex:D Ale chyba nie ma takiego ktorego bym nie lubila, ostatnio mnie tylko troche wkurza trojkacik Izzie/George/Callie...

ocenił(a) serial na 9
Biedroneczka_3

Bohaterka : Bailey wymiata po prostu, ale podoba mi sie też Cristina za to jej ,,ciekawe" podejście do ludzi i Addison Shepherd ostatnio ma ludzkie oblicze, Jeżeli chodzi o bohaterów to George jest super (być moze ludziom charaktery sie pozmieniały bo ja jestem dopiero przy 19 odcinku- uroki Fox Life)

ocenił(a) serial na 10
Biedroneczka_3

Najlepsze zdecydowanie są: Miranda Bailey i Meredith Grey. A z facetów to może Derek. Ale najbardziej w serialu denerwuje mnie George O'Malley.... boże nie moge go znieść

ocenił(a) serial na 10
Biedroneczka_3

Najfajniejsza bohaterka - oczywiscie jedyna i niepowtarzalna
CHRISTINA YANG :D ale lubie tez Mirande Bailey
Najfajniejszy bohater - PRESTON BURKE
No i Christina i Preston sa razem. Co prawda czasem jak Burke zrywal z Christina i takie tam to go normalnie nienawidzilam.
Fajni tez sa Mredith i Derek :-)