Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 123307
6,6 7 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Najgorszy odcinek..

ocenił(a) serial na 8

zdecydowanie 7 sezon, 18 odcinek.. spiewający. To jakies nieporozumienie :O Jest dalej
jakiś gorszy? Da się zrobić gorszy odcinek ?!

ocenił(a) serial na 10
p15

Gorszego od tego gniotu nie było :)

ocenił(a) serial na 8
JaareKK

uff, to odetchnęłam z ulgą, bo jestem na 7 sezonie i zastanawiam się czy do 10-tego będę musiała jeszcze przetrwać tego typu żenadę ;P

ocenił(a) serial na 10
p15

To już zależy od Twoich osobistych preferencji :) Dla mnie Chirurdzy są najlepszym serialem i to się nie zmieni :)

ocenił(a) serial na 10
p15

zaryzykowali z tym odcinkiem ale nie wyszło, aż tak tragicznie. Mogłam przynajmniej posłuchać głosu callie torres, który jest prześliczny.

ocenił(a) serial na 10
Irys26

Oj tak! Głos Sary <3

ocenił(a) serial na 10
Irys26

Zgadzam się z koleżanką :)
Mi osobiście podobał się ten odcinek, a szczególnie wykonanie Lexie <3

Za najgorszy uważam ostatni 8 seoznu czyli ten z katastrofą. Lex była moją ulubioną postacia i bardzo cięzko było się z nią rozstać. Serial wiele stracił na odejściu aktorów, którzy nie przeżyli katastrofu.

ocenił(a) serial na 10
p15

Poza 18 odcinkiem 7 sezonu żenujący był odcinek finałowy 8 sezonu. Dwa najgorsze odcinki w historii GA.

p15

a o czym tam było bo nie pamiętam ?

ocenił(a) serial na 10
BloodyMaja

Odcinek musicalowy, Callie miała poważny wypadek, a oni sobie śpiewali. Zamiast dramatycznie wyszło komicznie.

ocenił(a) serial na 10
Lineczka_filmweb

Mi osobiśćie podobał się odcinek,a byłby jeszcze lepszy gdyby dr Altman i Hunt nie śpiewali...

papatka01

jeszcze lepszy by był jakby Altman w nim nie było xd

ocenił(a) serial na 10
BloodyMaja

pani Teddy końska twarz Altman

ocenił(a) serial na 8
p15

W tym przypadku nie ma gorszego odcinka, modliłam się, żeby się skończył... Wypadek Callie był naprawdę emocjonującą sprawą, co ten odcinek ewidentnie zepsuł. Na szczęście póki co nic gorszego nie było :)

ocenił(a) serial na 9
McOlussska

Zgadzam się, że był straszny. Ja nawet jak śpiewali to przyspieszałam do przodu, kiedy nie było już piosenek. Denerwujesz się oglądając, co się stanie z Callie i dzieckiem, a tu oglądasz jeden z najgorszych odcinków, który utrudnia skupienie uwagi na akcji.

p15

Zgadzam się ten odcinek był najgorszy ale zaliczyłabym również odcinek 7 sezonu 10 z halloween,po prostu tragedia.

p15

A dla mnie to jeden z ulubionych odcinków, uwielbiam tę wersję "Story", słuchałam jej już z kilkadziesiąt razy:)

alien_2

Mój na pewno nie jeden z ulubionych, ale nie rozumiem, czemu tyle osób narzekało, niektórzy naprawdę fajnie zaśpiewali, np. Sara czy Chandra. Pomysł całkiem spoko, i zgadzam się co do "Story"- świetna wersja. ;)

ocenił(a) serial na 9
p15

Uwielbiam ten odcinek :P !!! :)

ocenił(a) serial na 10
black663

Ja takze uwielbiam ten odcinek. Sara Ramirez i jej glos <3

ocenił(a) serial na 9
kati97

A mi się chyba najbardziej podoba How to safe a life :) gdzie śpiewają prawie wszyscy :D

p15

Nic mnie tak nie śmieszyło w tym filmie jak finał samolotowy. Zastanawiałam się czy twórcy mieli zaćmienie? Bo wypadło komicznie! Łącznie ze śmiercią Lexi. A śpiewający był jak dla mnie tylko nietrafiony...

p15

A ja uwielbiam ten odcinek, zrobili cos innego i bardzo fajnie im wyszlo