Widać chyba jaką popularność ma najnowszy sezon.Tydzień niemal po premierze 8go odcinka w PL,a nadal nie ma polskich napisów,kiedyś pojawiały się zaraz na drugi dzień.Ktoś ma napisy?Nie oglądam wersji online,stąd czekam,aż będzie można sciagnac przez Napi pro.
z tego co pamietam z finałem poprzedniej serii też był taki problem, że dlugo sie czekalo na napisy....
Obejrzałam już dawno po angielsku,ale i tak lubię sobie z napisami zobaczyć jeszcze raz i też ciekawa jestem,dlaczego tak długo nie ma napisów.Jasne,że tłumacze się nie rozdwoją,ale też chyba zainteresowanie serialem spadło.11 sezon...ileż można.
Dziewczyna tłumacząca Chirurgów ma zepsuty komputer i stąd opóźnienie. Info z forum Grey's Anatomy
Info ze strony tłumaczy:
"Zaczynamy pracę już w czwartek, tydzień się ładnie ułożył. W piątek wieczorem postaramy się wypuścić napisy :) Stay tuned!
EDIT: mialo byc tak pieknie... Zepsuty komputer zniszczyl wszystkie plany. Pilnie poszukujemy dobrego korektora, ktory jednorazowo nas wesprze. Nie potrafie okreslic, kiedy uda nam sie przygotowac przyzwoite napisy, sila wyzsza. "
A wie ktoś dlaczego kolejny odcinek ma być dopiero końcem stycznia? Bo ja się nie orientuję ?
zawsze maja taka przerwe swiateczna jakby. trwa 2 miechy.. w kazdym sezonie tak bylo i wiekszosc seriali tak ma amerykanskich
Pisałam w 1wszym poście,że nie interesują mnie wersje online,gdyż takowych nie oglądam.Tak poza tym są już napisy do ściągnięcia przez Napi pro
Ja zawsze oglądam z napisami na kinex albo na twoje seriale . Jak odcinek wychodzi w czwartek tak napisy sa najpóźniej w niedziele.