PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122720
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Odcinek 10x06 promo

ocenił(a) serial na 10

Pojawiło się już promo odcinka szóstego - "Map of you"

http://www.youtube.com/watch?v=VHiUKmHaJkU

"Grey's Anatomy 10x06 "Map of You" - Derek and Callie work on a brain mapping project,
Richard encourages the interns to use his physical condition as a learning tool and after a
discussion with Callie, Meredith considers continuing her mother's research. Meanwhile,
Shane continues to feel guilty about Heather's death."

Ze swojej strony mogę stwierdzić, że naprawdę będzie się działo. Może wyniknie jakaś
dyskusja ;p.

ocenił(a) serial na 10
fuerciak

wątek Arizony z tą stażystką naprawdę słaby :/

ocenił(a) serial na 10
papatka01

Mam nadzieję, że to tylko taki zapychacz, żeby Arizona i Callie od razu nie wróciły do siebie. Bo w sumie nie sądzę, żeby Arizona była zainteresowana - zwłaszcza teraz, skoro chce wrócić do żony d;

ocenił(a) serial na 10
fuerciak

Wiecie może co za piosenka leci w tym promo? albo może słyszycie co ten koleś tam śpiewa? ja tylko wyłapuję 'do if you like..." :P

użytkownik usunięty
nadare

To jest: girls vs boys - like dynamite ..... ale niestety nie jest dostępna na youtubie, ani wrzucie.. :(

ocenił(a) serial na 10

http://www.killertracks.com/#/browse/browsed-results.aspx?selectedLabelId=1&Sele ctedCDId=8626

ocenił(a) serial na 6

A wie ktoś może jak nazywał się kawałek kończący odcinek??? :)

ocenił(a) serial na 7
Alicja_kosmitka

Mackintosh Braun - We Ran Faster Then :)

ocenił(a) serial na 6
Jutynda

Dziękuję :))

ocenił(a) serial na 8
fuerciak

wiadomo kiedy bedzie? byl?

ocenił(a) serial na 10
aleera89

już można ściągać od kilku godz ;)

ocenił(a) serial na 8
nadare

nie mogłam znaleźć.

ocenił(a) serial na 10
aleera89

wystarczy wpisać w gogle grey's anatomy s10e.... torrent i kliknąć w pierwszy lepszy odnośnik. Cała filozofia

ocenił(a) serial na 8
nadare

napisałam "nie mogłam" tzn czas przeszły. Znazłam, obejrzałam.

ocenił(a) serial na 7
fuerciak

Nie oglądałam jeszcze odcinka z napisami, wiec czy może ktoś wytłumaczyć o co chodziło z tym czerwonym kubkiem? Było w tym jakieś głębsze przesłanie?

ocenił(a) serial na 10
Malinda

Nie, Derek powiedział Shane'owi by miał oko na kubek ale kubek wzięła Stephanie i niestety kubek się rozbił, Shane go skleił i oddał Derekowi. Na końcu Derek schował go do szafki w swoim domu. Mer widząc ten kubek w szpitalu mówiła "O! też mam taki kubek!" [nie wiedziała, że w rzeczywistości to jest właśnie jej]

nadare

Dla mnie to było jakieś niedopracowane z tym kubkiem. Na końcu nie wyglądał na sklejony! Albo coś przegapiłam. Odcinek jak dla mnie mdły. Niewiele się działo, znowu jakiś mega rewolucyjne badania i odkrycia, a Nobla dla Dereka to jakoś nie widać ;)

ocenił(a) serial na 10
mega_2

Troszkę zatęskniłam za dawnymi odcinkami i jakoś tak szkoda mi Cristiny. Została jakby sama. Jakoś nie wyobrażam sobie serialu bez niej ;)

ocenił(a) serial na 7
nadare

Dzięki za wytłumaczenie ;) ale chyba kubek na końcu odcinka nie jest tym samym co z początku, nie widać na nim śladów sklejania.

ocenił(a) serial na 10
Malinda

widać na podstawie kubka, na końcu gdy Derek go stawia na miejsce.
Moim zdaniem kubek stanowił zadanie takiego "łącznika". Można zauważyć, że w tym odcinku jedna scena przechodzi w drugą, a kubek zawsze się znajduję w akcji, że tak powiem. ;)

ocenił(a) serial na 10
ifun

dokładnie, kubek przechodził z rąk do rąk
każdy może być w każdej sytuacji

poza tym rozwaliło mnie na końcu to, ze tych właśnie kubków mieli całą półkę :D
ale nie wyrzucili tego popsutego :)