Pojawiło się już promo odcinka szóstego - "Map of you"
http://www.youtube.com/watch?v=VHiUKmHaJkU
"Grey's Anatomy 10x06 "Map of You" - Derek and Callie work on a brain mapping project,
Richard encourages the interns to use his physical condition as a learning tool and after a
discussion with Callie, Meredith considers continuing her mother's research. Meanwhile,
Shane continues to feel guilty about Heather's death."
Ze swojej strony mogę stwierdzić, że naprawdę będzie się działo. Może wyniknie jakaś
dyskusja ;p.
Mam nadzieję, że to tylko taki zapychacz, żeby Arizona i Callie od razu nie wróciły do siebie. Bo w sumie nie sądzę, żeby Arizona była zainteresowana - zwłaszcza teraz, skoro chce wrócić do żony d;
Wiecie może co za piosenka leci w tym promo? albo może słyszycie co ten koleś tam śpiewa? ja tylko wyłapuję 'do if you like..." :P
To jest: girls vs boys - like dynamite ..... ale niestety nie jest dostępna na youtubie, ani wrzucie.. :(
http://www.killertracks.com/#/browse/browsed-results.aspx?selectedLabelId=1&Sele ctedCDId=8626
wystarczy wpisać w gogle grey's anatomy s10e.... torrent i kliknąć w pierwszy lepszy odnośnik. Cała filozofia
Nie oglądałam jeszcze odcinka z napisami, wiec czy może ktoś wytłumaczyć o co chodziło z tym czerwonym kubkiem? Było w tym jakieś głębsze przesłanie?
Nie, Derek powiedział Shane'owi by miał oko na kubek ale kubek wzięła Stephanie i niestety kubek się rozbił, Shane go skleił i oddał Derekowi. Na końcu Derek schował go do szafki w swoim domu. Mer widząc ten kubek w szpitalu mówiła "O! też mam taki kubek!" [nie wiedziała, że w rzeczywistości to jest właśnie jej]
Dla mnie to było jakieś niedopracowane z tym kubkiem. Na końcu nie wyglądał na sklejony! Albo coś przegapiłam. Odcinek jak dla mnie mdły. Niewiele się działo, znowu jakiś mega rewolucyjne badania i odkrycia, a Nobla dla Dereka to jakoś nie widać ;)
Troszkę zatęskniłam za dawnymi odcinkami i jakoś tak szkoda mi Cristiny. Została jakby sama. Jakoś nie wyobrażam sobie serialu bez niej ;)
Dzięki za wytłumaczenie ;) ale chyba kubek na końcu odcinka nie jest tym samym co z początku, nie widać na nim śladów sklejania.
widać na podstawie kubka, na końcu gdy Derek go stawia na miejsce.
Moim zdaniem kubek stanowił zadanie takiego "łącznika". Można zauważyć, że w tym odcinku jedna scena przechodzi w drugą, a kubek zawsze się znajduję w akcji, że tak powiem. ;)