Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 123307
6,6 7 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Odcinek 11

ocenił(a) serial na 10

Siostry April przyjeżdżają do Seattle, aby pomóc w przygotowaniach do ślubu, lecz szybko zaczynają działać jej na nerwy. Jackson i Matthew zmuszeni są do wspólnej pracy, kiedy trafiają na miejsce strasznego wypadku, Callie i Arizona starają się odbudować swój związek, a Cristina przeprowadza zabieg z transmisją na żywo. W międzyczasie znajoma twarz wraca do szpitala.
Jak myślcie kto to będzie?

ocenił(a) serial na 10
lukasz16

Znajoma twarz? Oby Adison :) albo Tedy, z innych żywych osób nikt mi nie przychodzi do głowy xD chyba że znowu jakaś siostra Dereka :D

ocenił(a) serial na 10
megan1011

Stawiam na Addison, Teddy, albo... Lauren :D

ocenił(a) serial na 8
FCB_1899_fw

też bym stawiała na Addison albo Teddy :)

użytkownik usunięty
lukasz16

Chciałabym, żeby te dwie wróciły, ale wątpię by tak się stało :-( jest jeszcze pierwsza laska Callie, ale by było zamieszanie jakby wróciła.
Nienawidzę Arizony, szkoda, że Callie jej wybaczyła, mam nadzieję, że wyjdzie na jaw romans Arizony z Końską Mordą, wtedy Caliope na pewno ją zostawi!! :-)

ocenił(a) serial na 9

Burke wraca porwać Cristinę :D

użytkownik usunięty
quesstia

Nie bo wyzwał aktora grającego O'maley'a od pedałów i go wywalili. Oj straszne rzeczy, Akurat Omayley to taki pedał był xD

Ja poproszę Addison albo Izzie

użytkownik usunięty
robbinss

Izzie na szczęście nie wróci, bo podpadła reżyserom i już na pewno jej nie przyjmą. Ja bym chciała Addison albo Teddy :-)

ocenił(a) serial na 6

SPOILER - już wyszedł na jaw, nie rozbiło to jednak ich powrotu do siebie ;)

użytkownik usunięty
Alicja_kosmitka

och jaka wielka szkoda, ale zawsze istnieje szansa, że Arizona wpadnie pod autobus :-) :-D

ocenił(a) serial na 10

przeciez Callie juz wie z kim Arizona miała romans. :)

użytkownik usunięty
olcia285a

Tak tak, ale ja akurat byłam odcinek do tyłu, bo Greysy są już nudni i oglądam jak mi się przypomni ;P

ocenił(a) serial na 7
lukasz16

A znalazł ktoś promo? Bo ja jakoś nie mogę.

ocenił(a) serial na 10
JustFurious

Izzie wraca, ale tylko na pare scen.

ocenił(a) serial na 10
mija91

a skąd wiesz?

ocenił(a) serial na 10
nadare

Wyczytałam na jakimś forum, nie pamiętam dokładnie gdzie.

użytkownik usunięty
nadare

Gunwo prawda;) Izzie nie wróci do serialu, bo ma na pieńku z reżyserami. Więc na pewno jej nie przyjmą, choćby chciała. Jak się aktor nie potrafi w porządku zachować wobec twórców, to niech się później nie dziwi, że go nie chcą.

ocenił(a) serial na 6
mija91

Jej powrót byłby ciekawa, zwłaszcza że ostatnio pomiędzy Jo a Alexem panuje sielanka ;)

ocenił(a) serial na 10
JustFurious

Promo pewnie puszczą za tydzień skoro odc ma być za 2tyg

ocenił(a) serial na 10
nadare

może ojciec Mer?

ocenił(a) serial na 7
nadare

A promo dalej nie ma... Jest Sneak Peek niby, ale wolę promo.

ocenił(a) serial na 7
lukasz16

Też mam nadzieję że to będzie Izzie. Z resztą sama aktorka jakiś czas temu wspominała, że byłoby fajnie wrócić ;)

ocenił(a) serial na 8
shed

Jakoś nieszczególnie odczuwam brak Izzie w serialu, ale wątek Alexa i Jo powoli zaczyna się stawać nudny, więc może jej powrót, nawet na chwilę, wprowadziłby coś ciekawego.

Claairee

Daj Alexowi troche się nacieszyc zwykłym nudnym szczęściem :P

ocenił(a) serial na 10
monisia1090

Właśnie, mi się oni podobają :P

lukasz16

gdzieś przeczytałam, że ową "znajomą" twarzą ma być ojciec Karev'a... ;/ uh, a ja liczyłam na powrót Izzie ! mam nadzieję, że jednak to ona powróci, choćby na parę odcinków !

ocenił(a) serial na 7
lukasz16

o co chodzi z Mirandą?

ocenił(a) serial na 10
Camilllla

ja z tego odcinka zrozumialam (nie wiem czy dobrze), ze po tym jak nagadala weberowi o tym, ze jest alkoholikiem, miala mega wyrzuty sumienia. I to sie jakos przerzucilo na manie.

ocenił(a) serial na 6
Camilllla

Miranda nie radzi sobie emocjonalnie, ma nerwicę natręctw, ale nie chce się do tego przyznać i nie chce jej leczyć :P dlatego miała w ostatnim odcinku cienia ;)

ocenił(a) serial na 10
lukasz16

kurcze moim zdaniem przesadzili z watkiem romansu Christiny i tego goscia!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
jaune

ja też. Ross jest obleśny i niesympatyczny od samego początku

ocenił(a) serial na 10

dokladnie!!! Ale pomimo tego watku odcinek jak dla mnie byl dosc wzruszajacy.

ocenił(a) serial na 10
jaune

z innej bajki... moze ktoś zna tytuł piosenki która leci kiedy Cristina i Rozz cieszą sie razem na korytarzu i wymieniają między soba rytualne kopniaki? :))

ocenił(a) serial na 10
maliiszka

Make the Money by Macklemore & Ryan Lewis

ocenił(a) serial na 8
tubinger

Podoba mi się wątek z ojcem Alexa. Cristiny i stazysty za to jest okropny, ale ich "taniec szczescia" byl fajny :) może coś jeszcze będzie z tego sezonu

ocenił(a) serial na 10
Claairee

Uważam, że serial schodzi na psy, byłam pewna, że nigdy tego nie napiszę, ale robi się niestety coraz słabiej, Ross i Cristina-porażka, muzyka dziadostwo, kiedyś leciały ambitniejsze kawałki, teraz podkład jak komedii romantycznej klasy B, gra aktorów sztuczna, kopanie się po nogach-żenada, chyba najgorszy odcinek jaki widziałam, dno

lukasz16

Siostry April były świetne:)

ocenił(a) serial na 10
alien_2

bleby nie doszło do ślubu... ;P

thebestrockforever

Nadal mam nadzieję na happy end z Jacksonem:(

alien_2

Musi tak być, nie wydaje mi się, żeby ślub przebiegł gładko i bez żadnych zakłóceń. Zwłaszcza, kiedy Matthew przekonał Avery'ego, żeby ten pojawił się na ślubie, bo "April by się ucieszyła". Biedny, nie przeczuwa, że to może to tylko pogrążyć. I bardzo dobrze, zresztą, nie mogę zdzierżyć tej murzynki przy Jacksonie od samego początku, dlatego Shonda.. Zaskocz nas ;)

sophie_k

Ja nie mogę znieść Matthew- co za pipka!

alien_2

No ja też, okropny jest. Przy Jacksonie April rozkwitała, a Matthew zupełnie do niej nie pasuje, ich małzeństwo byłoby potwornie nudne.

sophie_k

Sraliby tęczą przez może pół roku, ale ona umrze, będzie taka jak te jej tępe siostry. Matthew powinien wybrać inną siostrę.

ocenił(a) serial na 10
alien_2

April jest od niego gorsza :/

nie zasługuje na MAtthew, ale tym bardziej nie na Jacksona

ocenił(a) serial na 6
alien_2

April fajnie im powiedziała na koniec ;P

lukasz16

O nieeeee Baby Foka i Christina ;/ Nie mogę na to patrzec ;/;/

monisia1090

Nie przypominają Ci się początki? Cristina i Burke? Tylko teraz role się odwróciły, bo ona jest jak Mistrz Yoda a Owsik jak uczeń Jedi:D

alien_2

Jedyne co wspólne to to, że jeden i drugi jest czarny :P Burke to był facet, a ten cały Shane to taki mały przygłupek trochę... :( A Christinie chyba już całkiem odwaliło

monisia1090

tęsknię za duetem Cristina-Owen :(

nunax4

Ja też! Ale patrząc na ich totalnie przyjacielskie relacje, już coraz bardziej tracę nadzieję, że jeszcze się zejdą. Tym bardziej, jeśli Sandra Oh naprawdę zrezygnuje z udziału w kolejnym sezonie.
Shane i Cristina całkowicie mi do siebie nie pasują. Są świetni jako mentor i stażysta, ich taniec zwycięstwa wygrał wszystko, ale jakoś scena w łóżku mnie trochę... nie wiem, zniesmaczyła? Po prostu brak wśród tych stażystów FAJNEJ męskiej postaci. Shane jest odpychający.