Ja nie mogę! :D SPOILER Cristina i Meredith awansują, jeżeli można tak to ująć :D teraz są na
równi z np. Teddy, Markiem etc? :D 7 sezonów się na to czekało.
nie wiem nie dotarło do mnie, ale wątpię. Tzn Alex pewnie też, tak przypuszczam, ale April i Jackson chyba nie. Chociaż nie wiem, to tylko moje domysły, bo April i Jackson zawsze kojarzą mi się z młodszymi, na poziomie Lexy.
SPOILER
Wcale nie awansują, to jest zdaje się inna forma walki o solo operację.
SPOILER
'you are attending TODAY' wg mnei chodzi o to, że dostana taki 'awans' na jeden dzien zeby ich sprawdzic czy cos
aaa racja jest "today", przepraszam za wprowadzenie w błąd. Usłyszałam tylko "you are attending" i zobaczyłam Cristinę w tym ciemno-niebieskim stroju i mówię kurde... nareszcie! zamroczyło mnie ;D już nie słuchałam dalej
Ale może coś się ruszy w tym kierunku? W końcu jeśli sobie poradzą... chociaż pewnie będą jakieś grube problemy jak zawsze.
Jeszcze raz sorry za wprowadzenie w błąd.
you are attendings today [..] you've just been promoted - jesteście dziś prowadzącymi. awansowaliście.
nie wiem czy tylko na dziś czy na stałe./ Już przeczytałam:
As part of their training, the Chief puts Seattle Grace's residents -- including Meredith, Cristina, April and Jackson -- in charge.
wydaje mi sie czy nie - w promo Mer i Der rozmawiają przez telefon na operacji? :D
_
Ejej zauważyliście, że Teddy mówi do Yang:
"It's time to send you home"?! Wywalają ją czy co.. :D
tak to rodzaj "treningu", szkoła samodzielności. Obejrzałam do końca i faktycznie to nie jest na stałe, aczkolwiek kto wie co będzie, jak się sprawdzą.
Teddy mówi "It's time to send you home", a wczesniej słychać "back in the game", ale nikogo nie widać, a ja głosów aż tak nie rozpoznaję, żeby móc stwierdzić na 100% czy to też mówi Teddy, ale chyba tak. Więc jeżeli to rzeczywiście ona, to po prostu nareszcie wygarnęła Cristinie, potrząsnęła nią, żeby wróciła do gry albo się po prostu pożegnają. Jak ja lubię tą kobitkę :)