Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 123307
6,6 7 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Odejście Yang

ocenił(a) serial na 10

Jak myślicie, jak odejdzie? Umrze, wyjedzie,...?

ocenił(a) serial na 8
Ateliee

hmmm... pewnie ją uśmiercą choć dla mnie lepiej by było gdyby wyjechała...

ocenił(a) serial na 9
Ateliee

ja myślę, że wyjedzie - celowo ją odsuwają od reszty i sprawiają, że zaczyna być postrzegana negatywnie przez widzów - może chociaz raz nie będzie tak szkoda, że ktoś odchodzi/umiera w tym serialu :-)

ocenił(a) serial na 10
margushka

Ross się zabije, a Cristina wyjedzie, bo będzie miała wyrzuty sumienia. W końcu to ona zmieniła go w "rekina". Tak myślę :)

damian_lademann

to by była dobra opcja jakby się zabił bo bardzo działa mi na nerwy, a GA bez Cristiny to już nie będzie to samo, owszem jest irytująca i wredna ale jakoś bez niej będzie pusto tak jak bez Marka i Małej Gray

ocenił(a) serial na 9
damian_lademann

ale jeśli miałby się zabić, to przez wyrzuty sumienia, że wysłał tą, której imienia nie pamiętam, żeby poszukała webbera - z Cristiną to chyba nie ma nic wspólnego, to jak już odejdzie, to moim zdaniem dlatego, że zauważy, że wszyscy się od niej oddalili i nie ma dla niej miejsca w seattle ;)

ocenił(a) serial na 7
Ateliee

Ej ej ej czy ja o czymś nie wiem??!! Ostatnio fakt byłam bardzo do tyłu z serialem i teraz nadrabiam stare odcinki - zostały mi 3 do aktualnego iiiii w związku z tym mam pytanie - Christina odchodzi z serialu? Tzn Sandra? :(

ocenił(a) serial na 9
aneeeczka777

w serialu jeszcze nic na ten temat nie ma, ale jeszcze przed sezonem chodziły słuchy, że ma odejść :)

ocenił(a) serial na 7
margushka

Wiem, że serial musi się zmieniać, ale bez niej będzie chyba nudno..więc miejmy nadzieję, że jej nie usuną :)

ocenił(a) serial na 10
aneeeczka777

Eee. Na 100% jest juz potwierdzone, że odchodzi.

ocenił(a) serial na 7
Ateliee

To szkoda bardzo :(

ocenił(a) serial na 5
aneeeczka777

skoro usuwają postać Cristiny z serialu to mogliby zrobić powrót Izie Stevens to mogło by sporo namieszać zwłaszcza teraz, kiedy Alex układa sobie życie z Jo ale to tylko moje pobożne życzenie.

ocenił(a) serial na 7
basiula9

To jest wręcz niemożliwe :( Ale fakt bardzo by urozmaiciło serial :)

ocenił(a) serial na 6
basiula9

Za Izzie jakoś nie tęsknię. Wolałbym raczej powrót Teddy Altman. A już za Addison Montgomery to był królestwo oddał :)

ocenił(a) serial na 10
tomb2525

A ja za Burke'a!..

ocenił(a) serial na 10
idrilka_idri

Tak ostatnio myślałam, że całkiem lubiłam postać Burke'a, chciałabym znów go zobaczyć w GA.
Ale Addison... taki powrót byłby mistrzostwem świata!

ocenił(a) serial na 6
poprzednia

Burke mi ciążył. Sprawiał wrażenie takiego egoistycznego buca z wiecznie niesioną głową w chmurach. Taki "ą,ę co to nie ja". Osobiście cieszyłem się gdy go usunięto. Mark Sloan był od niego po stokroć lepszy. A powrót Addison byłby najlepszym co mogłoby spotkać teraz "Chirurgów". Patrząc z perspektywy czasu jak i obydwu seriali (Chirurdzy, Prywatna Praktyka) Addi jest jedną z najlepiej poprowadzonych i rozwiniętych postaci. Pokuszę się tutaj o stwierdzenie, że góruje nawet na główną czwórką z GA. Byłaby szkoda gdyby ot tak porzucono ten charakter, kiedy szpital dalej jest na chodzie i ma się dobrze. Poza tym Kate Walsh! Nie obraziłbym się gdyby na tapetę wprowadzono również Amelię oraz Charlotte z Cooperem (tutaj jednak ze znacznie mniejszą rolą).

ocenił(a) serial na 10
tomb2525

ja myślę, że odejscie Cristiny bedzie mialo cos wspolnego z Teddy. W sensie,ze Teddy do niej zadzwoni z jakas propozycja fajnej posaday kardioboga. To byloby idealne, a Cristina widzac jak odsunela sie od innych przyjmie propozycje i poleci do Teddy.
Chociaz przed przerwa ona i Mer cos tam zaczely sobie wybaczac, wiec moze jakas nadzieja jest?
Lubilam Addison i cieszylabym sie gdyby wrocila, ale to raczej nie jest mozliwe....

ocenił(a) serial na 7
Versatile_Nat

A ja mam nadzieję,że zakończą już ten serial. Lubię Chirurgów cały czas, ale z tego zrobił się tasiemiec. Nie czekam już z takim utęsknieniem na każdy nowy odcinek jak kiedyś. Postacie są już przejrzane na wylot i właściwie niczym nie zaskakują. Z sezonu na sezon coraz słabiej dlatego nie widzę dalszego sensu ciągnięcia tego. Z resztą ten sezon miał być ponoć ostatnim? :)

ocenił(a) serial na 6
MartaDead

Ten sezon nie będzie ostatnim. Doszły mnie słuchy, że Pompeo i Dempsey podpisali kontrakty na następne dwa. Reszta jest jeszcze w negocjacji.

ocenił(a) serial na 10
tomb2525

ja coś czytałam że prawie wszyscy podpisali umowe na pewno na dwa sezony, czyli 10 i 11 (oprocz Sandry oczywiscie).......widzę mamy sprzeczne informacje jakieś :D

ocenił(a) serial na 9
Versatile_Nat

Pompeo i Dempsey podpisali już umowy na sezon 11 i 12, reszta podobno jeszcze negocjuje, a Sandra jak już widomo odchodzi po 10 sezonie- aktualnie jestem wkurzona na nią więc za bardzo mi to nie przeszkadza....

ocenił(a) serial na 10
black663

11 i 12 sezon? ja uwielbiam chirurgów, ale powoli sie zaczyna z tego robic troche 'moda na sukces''.... lepiej jakby zakonczyli na 10 sezonie, gora 11, ale 12? to za duzo

ocenił(a) serial na 9
Versatile_Nat

też tak myślę... Medyczna moda na sukces :/ Bardzo ich lubie, ale to już trochę za dużo...

ocenił(a) serial na 10
black663

aczkolwiek 10x13 nie mogę się doczekać :P

ocenił(a) serial na 9
Versatile_Nat

To oczywiste... NIEdługo chyba zacznę odliczać dni!!! Jeszcze tylko tydzień :D