Twórcy "Strasznego filmu" planują zrobić film, który by parodiował popularne seriale takie jak: Lost, Gotowe na wszystko, Dr.House, Skazany na śmierć, Chirurdzy, Brzydula Betty, Trawka, Flash Forward, Fringe, Przyjaciele, 24 godziny, Californication, Dexter, Czysta krew. Film ma trafić do kin, nie wcześniej niż 2012 roku.
Ciekawe jakby to wyglądało?
Ubustwiam Straszny Film, robią naprawde świetne parodie i z chęcią bym oglądneła nowy xd
Dlaczego miałoby nie wyjść? Odnoszę wrażenie, że chciałeś zrobić na złość przedmówcą swoją wypowiedzią.
Jeśli nakręcą, nie oglądaj, nikt Ci nie każe, ale widać większość jest za tym pomysłem, i ja również. Jestem ciekawa tej parodii, bo wymienionych jest kilka seriali, które oglądam, bądź oglądałam.
Popieram popieram popieram!!!! Straszny film baaaardzo mi się podobał (taka głupawka po sesji to ideał dla obrzękniętego od wiedzy i zarwanych nocy mózgu) - jeśli parodie tych seriali byłyby w takim klimacie to ponownie - popieram!
Ja też nie lubię parodii, wszystkie filmowe, które widziałam prezentowały bardzo niski poziom. Ale może ta byłaby naprawde zabawna