PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122717
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Prośba

ocenił(a) serial na 10

mam do was ogromna prosbe, napiszcie mi co bylo w ostatnim odcinku tj 19 lutego!!!blagam
PS ja tez mam nadzieje ze nie zdejma chirurow z anteny

ocenił(a) serial na 9
googa6

Meredith spędziła noc z dr Derekem i kiedy on wychodził z mieszkania Izzie i Georg go widzieli i z tego powodu było kilka spiec miedzy Izzie i Meredith ,a Christina cały odcinek źle się czuje. Do szpitala przywieziono dziewczynę która poddała się operacji w Meksyku bez wiedzy rodziców żeby tylko sprostać oczekiwania matki operacja jednak była źle wykonana ale dziewczyn nie umiera , była tez mała dziewczynka której drgała jedna noga i miała operacje mózgu i podczas właśnie tej operacji dziewczynki Georg mówi Derekowi ze anestezjolog chyba pił w pracy ( podejrzewał go o to od początku odcinka) dziecko tez nie umiera. Przywieziono facet który uwielbia ból i się specjalnie dlatego postrzelił zakumplowal się trochę z Alexem później wykrywa się u niego zakażenie no i niestety z tego powodu umiera. Christina prawdopodobnie jest w ciąży z dr. Burkea na końcu odcinka Meredith wyjaśnia Izzie ze ona po prostu kocha Dereka i jest już wszystko ok. miedzy nimi.

Mam nadzieje ze nic nie pominelam a co do emisji dalszych odcinkow to chyba nic z tego nie bedzie w programie telewizyjnym widzialam ze za dwa tygodnie bedzie o 20.30 pensjonat pod roza niezbyt mnie to cieszy...
No ale moze maja zamiar poscic pozniej...
miejmy nadzieje

ocenił(a) serial na 10
datria

dzieki za odp , masz moze na kompie odc z drugiego sezonu GA???

ocenił(a) serial na 9
googa6

Nie niestety nie mam ,ale moze ktos inny bedzie mogl ci pomuc