Witam Wszystkich.
Jest dokładnie 4.48 rano. Siedzę sobie i rozmyślam, tak ogólnie. Poruszam różne tematy, ale także czytam WASZE opinie, komentarze. Jeśli chodzi o ten serial, bo tylko tu drażni mnie ta sprawa tak bardzo, mam do omówienia jedną rzecz. Ellen, która gra Meredith, wg wielu z WAS jest po prostu za stara. No ja się z WAMI nie zgodzę. Może i z obsady nie jest najmłodsza, ale czy producenci i inni wybraliby ją od tak sobie. Ja czasem się dziwie, oglądając kolejne odcinki i podziwiając grę tej aktorki, że WY zauważacie, tylko to jaka jest stara. Nie możecie spojrzeć na to jak gra ( to jak tonie, albo ta scena z domem ze świeczek ). Jest mnóstwo przykładów! Dlatego wg mnie Ellen Pompeo jest jedyną aktorką,która potrafiła tak świetnie zagrać Dr. Meredith Grey.
Czekam na WASZE komentarze.
Pozdrawiam
Uważam że Ellen świetnie zagrała Meredith, nie wyobrażam sobie innej aktorki w tej roli. Może rzeczywiście wygląda troche starzej od innych stażystów, ale jakoś mi to nie przeszkadza.
jest starsza bo w serialu gra starsza. w jakims odcinku bylo powiedziane ze nie poszla od razu na studia tylko przez iles lat podrozowala po europie ;P wiec jej wyglad jest jak najbardziej na miejscu. zwlaszcza ze gra zabiegana, wiecznie zmeczona stazystke ;P
jej wiek i wyglad idealnie pasuje do tej roli ;)
tak naprawde nigdy nie zastanawialam sie, ze Ellen jest "stara". Nawet jezeli ma wiecej lat niz inni stazysci, gra wspaniale i to powinno sie liczyc, nie jej wiek.
Ciesze się, że tak dużo osób nie zwraca na to uwagi. Napisałem ten temat z myślą, aby pokazać jak wielu z nas ją lubi i nie zwraca uwagi na jej wiek!
JEST BOSKA I TO MI WYSTARCZA:)
rola meredith jest tak głupio napisana, że podziwiam Ellen że tak świetnie to oddała i jako aktorka jest świetnna, ale Meredith to tragedia :/ i dlatego że nie lubie tej postaci, to nie zwracam dużej uwagi na aktorke :D
Ellen jest swietna w tej roli, ja jakos nie zwracam uwagi na jej wiek.Nie wyobrazam sobie nikogo innego w roli Meredith:)
Wg. nikt nie nadawałby się lepiej do roli Meredith niż właśnie Ellen Pompeo. Swoją rolę gra świetnie! Jest znakomitą aktorką. To jedna z moich ulubionych postaci i szczerze mówiąc, zapewne jak i wiele osób nie miałam zielonego pojęcia, że ma już prawie 40. Ja dałabym jej góra 30, ale to już góra ta 30 ! ;)
Pozdrawiam ;)
nie wiem, czy zwóciliście uwagę, ale np. Justin Chambers, czyli Dr. Alex Karev urodził się w 1970r. a więc tylko rok później niż Ellen Pompeo, a też tego po nim nie widać, i w dodatku jego się nikt nie czepia, że jest za stary, z kolei Sandra Oh(Christina Yang) urodziła się w 1971 i też sie nikt nie czepia jej wieku... tylko niektórzy ludzie nie wiedzieć czemu czepiają się Ellen, która moim zdaniem zagrała genialnie :) zresztą pozostali też :)
Zgadzam się z Tobą w 100%. To dziwne, że zauważyli tylko tą, która tak pięknie pokazała życie Meredith ;)
Pozdrawiam;]
Meredith jest moją ulubioną postacią, jest taka najbardziej...ludzka.
Poprostu kocham tą bohaterkę:):):)