haaah.!
4 sezon jest najlepszy. ;).
chociaż w 2 sezonie też sporo sie działo.
dnoooo, 3 sezon chirurgów kończy sie i już 4 sezonu nie puszczą mendy...w zasadzie to bedzie ostatni tydzień grey's anatomy....chyba pora umierać :(( nie chcem ostrego dyżuru....polszmat kolejny raz dał dupy na całej linii
Zgadzam się :/ Chyba gorszej telewizji niż polsat to niema :(
Ja też nie chcę ostrego dyżuru.
Nie wiem jak ja dam rade bez Chirurgów :(:(
Bez sensu. ^^ Czemu nie chcą 4 sezonu puścić ? Oo"
Kto by tam lubił Ostry Dyżur, dla mnie to trochę jak kopia Chirurgów xD
co się dzieje z tymi stacjami tv? na tv4 przestają emitować bh90210 teraz na polsacie koniec z serialem "chirurdzy". masakra :/
stop! czy checie wszyscy napisac, ze oni po chirurgach o 17 puszcza ostry dyzur?
no tak, niestety. Ja mam od niedawna foxlife więc się za bardzo nie przejmuję, ale polsat sobie na za dużo pozwala. Człowiek chce sobie ulubiony serial poogląda a tu mu puszczają o trzynastej, albo o północy albo wcale. A nowe sezony to chyba zaczną jak mode na sukces puszczać z pięcioletnim opóźnieniem.
Lexie, weź przestań xD Nie kracz ;P Już i tak Chirurgów co rok jeden sezon puszczają, chamstwo i tyle. ^^
ja tam nigdy nie oglądałem ER. Czy to rzeczywiście takie gówno? soundtrack w reklamie wydaje sie miły dla ucha :) anyway, pewnie to kolejna kopia chirurgów (sic! dobra nie komentujcie tego xD)
co ciekawe na forum GA piszą że napewno lepszy są chirurdzy, na forum ER, że zdecydowanie lepszy jest ER...heh :)
Jeżeli ja się dobrze orientuję, to "ostry dyżur" powstał chyba wcześniej od "chirurgów", a wtedy nie mógłby byc kopią "Chirurgów" :)
Co do PM ->moja babcia to ogląda ... :(:(:(
Czyli 5 sezon leci na foxlife?
A to wiem, że Ostry Dyżur starszy, ale i tak wolę Chirurgów i wolę tamtych obwiniać xDD
Tak na Fox Life ;)
I szkoda,że nie dadzą od razu 4 sezonu tylko pewnie gdzieś za rok ;/
Cóż pozostaje ściągnąć sobie ;)