no podobno ellen pompeo podpisala juz kontrakty do 7 sezonu :/ ale wydaje mi sie ze to juz przesada :/ juz teraz wymyslaja niestworzone historie to co bedzie pozniej?? lubie serial i super sie go oglada ale widzac seks z duchem odechciewa sie patrzenia na ekran :/
no mi sie też wydaje że wątek Izzie&Denny to już przesada. Poza tym ten sezon nawet mi sie podoba.
a ja sie tam ciesze :D ale rzeczywiscie musze sie zgodzic ze wczesniejszymi wypowiedziami -Izzie&Denny- cos tu nie gra.
Ten 5 sezon troche sie zrobił jak Pierwsza Miłość(Mimo to GA to nadal mój ulubiony serial).
To dosc ciekawe:) Szkoda ze Denny'ego nie ma, ale trzeba sie z tym pogodzic. Tez uwazam, ze Izzie powinna byc z Aleksem a nie uprawiac sex z duchem:)
A wiecie moze co bedzie sie dalej dzialo z Derkiem i Meredith?
pamiętacie jak poszła do plotka że Izzie będzie miała raka mózgu, może faktycznie będzie coś z tym związanego, bo nikt normalny nie uprawia seksu z duchem.
wg mnie za mało jest Derek i Meredith w tym sezonie, bardzo się skupili na pierwszoroczniakach i całym tym zamieszaniem Cristina i Owen, Izzie-Alex-Denny.
Mi też właśnie bardzo brakuje Mer i Dereka. Ciągle tylko ta popaprana Izzie, naprawde lepiej żeby miała tego raka mózgu i umarła, bo tego się już dłużej nie ma oglądać.
NIE PORÓWNUJ TAKIEGO GÓWNA JAK PIERWSZA MIŁOŚĆ DO CHIRURGÓW !! BO TO TAK JAK BYŚ PORÓWNAŁA KAWIOR DO PAPRYKARZA.....
Moze wydaje Ci sie ze Chirurdzy to gówno, ale juz wole ogladac to niz Pierwsza milosc!!!!W chirurgach przynajmniej ratują zycie, choc czasem ich odinki sa banalne to trzeba przyznac,ze jest co ogladac, przynajmniej cos sie dzieje!!! A w Pierwszej milosci? Jakies zagmatwane, bez sensu historyjki....o co Ci chodzi?Znawca seriali czy co? A tak na marginesie co to za porównanie kawior do paprykarza....?
Jeju, nie naskakujcie tak na mnie jakbym was jakoś obraziła. Chirurdzy to mój ulubiony serial, tylko wątek Izzie&Denny jest beznadziejny i przez to 5 sezon bardzo traci. Poprostu mi sie skojarzyło z tą pierwszą miłoscią, bo pamiętam że ogladałam kiedyś jakiś odcinek, gdzie ten Mikołaj czy jak mu tam gadał z jakimiś duchami. I mam nadzieje ze te zwidy Izz to jakaś choroba, a nie że Denny sie jej ukazuje, bo to by bylo chore.
wiecie, chyba nawet fanów Denny'iego ten watek wkurza.
bo moze to ma nas denerwowac. mam nadzieje ze w kolejnym odcinku zrobia jakis zwrot akcji.
guz mózgu? nie jest głupi w tej ich stytuacji :) I zgadzam sie z poprzednimi komentarzami, ze tez zaczyna mi brakowac dwoch głownych postaci:(
Nie maam nic przeciwko temu co mowisz, bo masz racje! Tylko tego goscia co porownuje chirurgow do kawioraa!
:):)
Może troche za dużo nerwów, Tomekhk. Za bardzo sie tu rzucasz. Ja tylko wypowiedziałam swoje zdanie, nikogo nie obraziłam.
Sezon jest fajny.Ich związek to wcale nie przesada fajny pomysł że on przybędzie z zaświatów by powiedzieć jej że chora jest...
Dla mnie to bez sensu. Takie rzeczy niech się dzieją w CZarodziejkach, ale nie w Chirurgach.
Fajnie, że będzie 7 sezonów
ALE DUCH DANNY'ego to jest big przegięcie!
Kocham Grey`s Anatomy, ale ;| to jest pzreasada!
Faktycznie duch Danniego to już zaczynał być wkurzający, ale w końcu to się wyjaśni i wątek przestanie być taki z księżyca wzięty. Ja w końcu wkurzyłam się na Polsat za te przerwy w emisji odcinków i ściągnełam sobie z neta odcinki i jestem już w połowie 6 sezonu... ale wcale mi się nie podoba, mało humoru a za dużo problemów i smutku.