PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122717
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Data premiery w USA: 1 pażdziernika 2015r.

Opis odcinka:
The pressure is on as a determined Bailey tackles her first day as Chief; meanwhile, April's marriage is in jeopardy and she finds herself unable to address her problems; Meredith struggles to juggle all her responsibilities and Amelia works to define her relationship with Owen.

greysanatomy

Co sądzicie o odcinku ?

Arlett_a

Czy tylko ja nie lubie Bailey odkad kreca ten serial?

mania19

Dlaczego ? Ja uważam, że to całkiem fajna postać :) Oczywiście ma wkurzające momenty, ale to chyba jak każda postać w tym serialu. Niemożliwym byłoby stworzyć postać, która przez 12 sezonów bylaby tylko idealna

ocenił(a) serial na 10
Arlett_a

mnie niestety ostatnio ,czyli jakieś 2-3 sezony, bardzo denerwuje.

Arlett_a

sprawia wrazenie jaka to ona nie jest zaaajebbbista. A jej szefowanie w 12x2 juz calkiem mnie wkurzylo

ocenił(a) serial na 10
Arlett_a

ogólnie odcinek okej, ale nie był rewelacyjny. postać Mer bardzo fajnie pokazana i bardzo mnie cieszy że może być szefem chirurgii ogólnej :) :) April też mi się dzisiaj podobała i szczerze cieszy mnie jej zmiana w przeciagu ostatnich 2-3 sezonow ;) Jackson nie dziwię mu się , ale nie podoba Mi się jego nie chcec do spróbowania nawet naprawy związku. moim zdaniem powinni mieć dziecko i powinni być szczęśliwi :)
nie za bardzo czailam o co chodzi z zachowaniem Wilson i Edwards (chyba dobrze pamiętam :D) , w ogole Jo działa mi na nerwy.
Owen i Amelia jakoś nie podobał mi się sposób w jakich ich relacja jest pokazana. chociaż też nie wiem czego mam oczekiwać bo uważam że Owen i Cristina idealnie do siebie pasowali.
wątek z Baily nie podobal mi się. zwalenie wszystkiego na resztę to przesada.
no ale czekam na dalszy rozwoju sytuacji , oby było lepiej :)

estta

- Wątek Wilson i Edwards faktycznie jedna lata i bierze wszystko co chce, a druga się przez to na nią złości, bo nie jest na tyle sprytna. Jakoś czas antenowy muszą zapełnić
- Mnie równiez podoba się zmiana Apirl w przeciągu ostatnich kilku sezonów, ale nie podoba mi sie, że olala Jackosona, wyjechała i postanowiła sama w ten, a nie inny sposób uporać się ze śmiercią dziecka - choć ja równiez uważam, ze to nie powinno mieć miejsca i powinni być świeżo upieczonymi rodzicami
- Owen i Amelia zachowuja sie troche jak dzieci. Co ja mówię to Amelia zachowuje sie jak dziecko - nigdy nie była odpowiedzialna w związkach. Chciałabym zobaczyć jak w końcu siada na dupie, jest z Owenem(lub kimś innym choć dali nam do niej Owena) i nie ma wątpliwości co do swoich uczuć
- Jackosnowi wcale się nie dziwie w obecnej sytuacji choć mam nadzieje, ze wrocą do siebie
- Mer na plus wedlug mnie choć dziwnie mi się na nia patrzy wiedząc, że nie ma Dereka

ocenił(a) serial na 10
Arlett_a

ja bym chciała żeby Owen znalazł sobie odpowiednią dziewczynę (Amelia chyba do niego nie pasuje, przynajmniej moim zdaniem) powinien być szczęśliwy, mieć dzieci i kochająca żonę. za dużo wycierpial.
- Mer tak smutno się patrzy jak nie ma Dereka. masz rację. jak Bailey powiedziała ze będzie szefową chirurgii ogólnej, to tak pomyślałam ze od razu powie Derekowi, a po prostu zapomniał ze Dereka nie ma.
- bardzo liczę ze Calli znajdzie ze szczescie, i chyba wole ja z jakimś chłopskie ;) (moim zdaniem z Owenem powinna być :D , ale wiem ze to nie realne ;))
- I chcę bardzo żeby Alexa było więcej :)

ale cóż to tylko moje marzenia ;)

estta

Ja tez bym chciala aby Owen był w końcu szczęśliwy i miał kochająca go żone oraz dzieci tylko według mnie cięzko mu nawiazać fajny kontakt z jakaś aktorką - zrobił to z Ciristiną, ale pozniej z tą drugą lekarka jakaś nie pamietam imienia Emma chyba niestety, ale nie udało się to. Nie było tej chemii i tego spojrzenia w jego oczach. Natomiast według mnie z Amelią również to ma i widać jak na nia patrzy i pochłania go cała. Tylko tak jak mowię chciałabym aby Amelia w koncu usiadła na pupie i dojrzala do rodziny, stabilnego związku, małżeństwa. Wtedy nadawałby się świetnie i wcale jej postac nie musi na tym stracić.

ocenił(a) serial na 10
Arlett_a

obyś miała rację i Amelia się ogarnie ;)