................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ........................................................
Na koniec jakas para ma sie rozstac jak myslicie kto to moze byc (napewno nie bedzie to Derek i Meredith)
Ja niestety mysle ze beda to Colliope i Arizona (szkoda byloby ich bo bardzo lubilam je jako para) a Wy jak myslicie?
Ja myślę, że Cristina i Owen. Moim zdaniem mogą się rozstać niekoniecznie przez Teddy, ale np. przez syndrom stresu pourazowego, który "odezwał" się u Owena.
No w sumie, nie pomyslalam o nich . za krótki <br/> za krótki <br/> za krótki <br/>
nie no Callie i Arizona nie mogą się rozstać i mam nadzieje że po końcówce odcinka 20 (6 sezonu) można być o nie spokojne, taką przynajmniej mam nadzieje :)
Mam nadzieje :) Bo jakos OWENA to nie trawie, jest okropny (bez obrazy dla jego fanow)
Cristina moglaby zostawic Owena dla Jacksona :) Owen nie pasuje ani do Cristiny, ani do Teddy - to tak moim zdaniem :)
ale dlaczego nie? pamietasz sytuacje, kiedy byla jakas impreza, i Jackson wyladowal w pokoju z Cristina i ja pocalowal? mnie by sie taki uklad podobal :) z Burkiem tez swietnie do siebie pasowali :) Owen ogolnie jest dla mnie dziwny :)
Owen jest the best moim zdaniem, ale chyba bliżej mu do Teddy, szkoda Cristiny
No jasne, pamiętam. Ale ich pocałunek to był żal :). Po prostu Jackson mi do niej nie pasuje. Niech mu dadzą jakąś fajną stażystkę. Christina potrzebuje kogoś wyższego od niej rangą, od kogo będzie mogła się uczyć, ale kto nie będzie takim robotem jak ona :). Jak dla mnie połączenie Owen & Christina jest świetne.
Szkoda, że nie ma Izzie :(. Żal mi Alexa :(.