PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122720
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

chirurdzy.blog.onet.pl/2014/03/07/burke-powraca-do-chirurgow/

crushtheflowers

Właśnie chciałam wkleić:D http://www.imdb.com/news/ni56897300/

crushtheflowers

Przypuszczam, ze Cristina z nim wyjedzie i takie będzie jej pożegnanie z serialem...

ocenił(a) serial na 10
dayle82

Ja chyba gdzies czytalam ze w odcinku pod tytulem "Do you know?" bedzie Cristina i jej jakby retrospekcje. Bedzie pokazane jakby wygladalo jej zycie jezeli podjelaby inne decyzje. Mysle ze on bedzie w tym odcinku w retrospekcjach.

ocenił(a) serial na 7
kati97

Ale Burke ma pojawić się w maju, czyli w okolicach finału, a odcinek Do You Know planowany jest jeszcze w tym miesiącu.

ocenił(a) serial na 8
crushtheflowers

w takim razie cieszę się, że nie uśmiercą cristiny, tylko pozwolą jej wyjechać ze swoim pierwszym mentorem, od którego wszystko się zaczęło

nie ukrywam, że trochę się rozczarowałam, bo już myślałam, że wróci Izzie :(

ocenił(a) serial na 8
tolerancja91

Nooo, gdyby Izzie wróciła to by się działo ;)

ocenił(a) serial na 8
iwona7

przewróciła by wszystko do góry nogami... życie Alexa w szczególności XD
ale że Burke to też dobra wiadomość... najbardziej mi pasował co do chłopaków Christiny :D

crushtheflowers

ale super ! jej, strasznie się cieszę ! muszę przyznać, że cristina i burke stanowili jedną z moich ulubionych par w pierwszych sezonach GA. pamiętam tą cudowną scenę w której razem tańczą ;)
[http://www.youtube.com/watch?v=O9X4qaoukdw]
w sumie to nie było by takie złe zakończenie. jeśli cristina i owen nie mogę być razem to niech lepiej wróci do burke'a.
to jest potwierdzona informacja ? czy tylko plotka ? jeżeli to prawdziwa informacja założę się że zrzedła mina Dempsey'owi ;pp

ocenił(a) serial na 7
isobel

raczej potwierdzona. wszystkie portale już o tym piszą i wypowiedziała się na ten temat sama shonda rhimes.

crushtheflowers

OOOH ! to genialnie ! bardzo dziękuje Ci za odpowiedź ;) w sumie to Cristina i Owen byli moją jedną z najbardziej ulubionych par ale szczerze to Burke i Cristina stanowili o wiele lepszą parę. jeszcze raz dziękuję Ci za odpowiedź ;))

isobel

chyba jednak wole żeby Cristina była w Owenem chociaż parę Cristina-Burke uwielbiałam, to jakoś nie wyobrażam sobie serialu bez niej, więc mam nadzieje że to rzeczywiście będą jakieś retrospekcje.

crushtheflowers

skoro postać Cristiny znika po 10 sezonie to może być tak, że ucieknie ona z dr Burke i tak zakończy się jej wątek w GA? :D

ocenił(a) serial na 7
Lady_Boleyn

Może tak być, ale moim zdaniem to trochę zbyt oczywiste. Liczę, że twórcy nasz porządnie zaskoczą :D A skoro Burke ma wrócić w maju, to na szczegóły tego wątku jeszcze poczekamy :<

crushtheflowers

Też mi się wydaje, że byłoby to zbyt oczywiste, i, szczerze, trochę lamerskie, nie w stylu Cristiny i Shondy, patrząc na jej różne wymysły w ciągu tylu odcinków i sezonów. Mam nadzieję, że rozwiążą to jakoś inaczej, co postać dr Yang tak czy siak musi JAKOŚ zniknąć z GA, skoro Sandra odchodzi.

ocenił(a) serial na 6
crushtheflowers

Mówiąc szczerze to niezbyt mi się to podoba. Pomijając moją ogromną antypatię względem Burka, jego powrót może również przynieść najbardziej żałosne rozwiązanie wątku w historii GA. Jeżeli Christina z nim ucieknie (a na to się zanosi) to Shonda dostanie ode mnie za swoją głupotę, wtórność i brak pomysłów na dalsze prowadzenie serialu. Na pewno stoi za tym chęć pozostawienia Yang przy życiu po to aby tam może od czasu do czasu zawitała do szpitala, ale nie takiego rozwinięcia się spodziewałem. Raczej liczyłem na jakieś spektakularny koniec, a tu taki zonk. No ale nie będę prorokował, a nóż coś z tego wyjdzie.

ocenił(a) serial na 9
tomb2525

zgadzam się z Tobą... W ogóle nie cieszy mnie powrót Burke`a! Jestem fanką Crowen więc takie rozwiązanie kompletnie mi się nie podoba!

ocenił(a) serial na 9
tomb2525

Też się podpisuję pod tym, takie akcje kompletnie nie są w stylu Cristiny, nie może nam tak po prostu uciec! ;) a może skoro Burke wraca do Seattle, to Cristina ucieknie przed nim, a nie z nim? Zresztą i tak mi wszystko jedno, nie pogodzę się z tym, że Sandra odchodzi z serialu. Yang to jedna z najlepiej rozpisanych postaci w TV.

ocenił(a) serial na 6
karmik14

Sam fakt, że Christina odchodzi jest dla mnie nie do przyjęcia ponieważ może się to odbić sporym oraz negatywnych echem na i tak już nadszarpniętym poziomie serialu. Ale musimy respektować decyzję Sandry, która nie oszukujmy się, ale od przeszło 10 lat związana jest już z tą produkcją. Naprawdę może się tym człowiek zmęczyć. Tutaj można przywołać stwierdzenie Kate Walsh, która po zakończeniu Prywatnej Praktyki powiedziała, że czuła się jakby w końcu uciekła z więzienia. Przed Shondą pojawił się sporych rozmiarów problem z którym może sobie ona nie poradzić. No ale cóż, nie nasza tzn. widzów działka. Wracając jednak do samego wątku Yang i Burka. Oczekuję jakiegoś fajnego pomysłu na rozwiązanie tego motywu inaczej pogniewam się na kreatorkę i to bardzo. Jeżeli pójdzie w jakieś ckliwo/romantyczno/przesłodzone wątki to poczuję się po prostu oszukany tym, że spłycono tak silną osobowość jaką jest Christina. A niestety na to się zanosi, szczególnie po ponownym wplątaniu Owena w te tematy.

ocenił(a) serial na 10
crushtheflowers

o proszę co za niespodzianka ;)

ocenił(a) serial na 9
crushtheflowers

w sumie Christinie strasznie zaimponowała April swoją ucieczką z Averym :)

ocenił(a) serial na 7
hot-kiss

słuszna uwaga. zaczynam się bać :<

ocenił(a) serial na 10
crushtheflowers

TAK! My wish came true!!!!

Przepraszam za taką reakcję, ale... TAAAK!!! :)) Być może faktycznie "wróci" tylko na retrospekcję, ale wolałabym, by jednak przyjechał do Seattle i namieszał :)