PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122693
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Jaką specjalizację wybrała Meredith

ocenił(a) serial na 7
Spryciula filmweb

z tego co zrozumiałam oglądając odcinek 15 ;) to ortopedię. Będzie pracowała razem Callie ^^

ocenił(a) serial na 8
TheKarmel

Zdaje mi się że nie, Mer pracuje z Callie bo ona ma jakiś sekretny sposób nauki, ale specjalizację wybrała general surgery czyli chirurgię ogólną.

ocenił(a) serial na 8
szymekkozlowski

Dokładnie tak. Chirurgia ogólna - taką samą specjalizację miała jej matka z tego co, pamiętam.

ocenił(a) serial na 10
TheKarmel

wg mnie to ona jeszcze nie wybrała .. ja stawiam na ogólną ostatnio dużo pracowała z Bailey . ... A Callie ma jej pomóc w nauce do egzaminu . Bynajmniej ja to tak zrozumiałam ..

ocenił(a) serial na 10
Spryciula filmweb

Na dobrą sprawę Meredith nie wybrała jeszcze żadnej specjalizacji chciała neurochirurgię ale wiadomo Derek nie może być dalej jej mentorem - oboje się na to zgodzili.
Więc dr. Webber namawiał ja do Ogólnej gdyż jest tak samo dobra jak jej matka Ellis i ma to we krwi - ale on nie była przekonana do czasu operacji z dr. Bailey gdzie sama odkryła pierwotniaka i wtedy chyba "pokochała" ogólną - ale nie było dokładnie prez nią wypowiedziane , że wybrała sepcjalizację chirurgia ogólna.
Jednak kangaroo94 dobrze napisał.

ocenił(a) serial na 7
Spryciula filmweb

mnie się jednak wydaje, że nie wybrała ogólnej bo nie chciała być postrzegana jako "córka Ellis Grey"

ocenił(a) serial na 10
TheKarmel

haha ile spekulacji. Z moich obserwacji wynika, że jeszcze nie określiła się. W sumie na 100% wiadomo tylko o Alexie, Cris i Averym. Mer skłania się ku ogólnej widać to wyraźnie od kilku odcinków, mimo, że nie właśnie nie chce być kojarzona z matką. A ta orto to tylko krótki przystanek, każdy ma swojego mentora powiedzmy tylko nie Mer i Kepner. Nie wiem czemu Bailey/Webber nie biorą nikogo, w końcu spore doświadczenie mają. Ale może jeszcze twórcy nas zaskoczą co do tej dwójki. Kepner też mnie ciekawi, raz przedstawiają ją jako panikarę a raz wygrywa konkursy w szybkim reagowaniu gdzie nadawałaby się na urazowkę :D

dreamseal

Dokładnie, jeszcze się nie określiła; natomiast Callie wzięła ją pod swe skrzydła, bo ma jej pomóc przygotować się do egzaminów; Bailey ma zabawę z badaniami i chyba dlatego nie jeta skora do pomocy; Kepner pracowała długi czas na dziecięcej i co? nic z tego nie wynika, pogmatwane.