z tego co zrozumiałam oglądając odcinek 15 ;) to ortopedię. Będzie pracowała razem Callie ^^
Zdaje mi się że nie, Mer pracuje z Callie bo ona ma jakiś sekretny sposób nauki, ale specjalizację wybrała general surgery czyli chirurgię ogólną.
Dokładnie tak. Chirurgia ogólna - taką samą specjalizację miała jej matka z tego co, pamiętam.
wg mnie to ona jeszcze nie wybrała .. ja stawiam na ogólną ostatnio dużo pracowała z Bailey . ... A Callie ma jej pomóc w nauce do egzaminu . Bynajmniej ja to tak zrozumiałam ..
Na dobrą sprawę Meredith nie wybrała jeszcze żadnej specjalizacji chciała neurochirurgię ale wiadomo Derek nie może być dalej jej mentorem - oboje się na to zgodzili.
Więc dr. Webber namawiał ja do Ogólnej gdyż jest tak samo dobra jak jej matka Ellis i ma to we krwi - ale on nie była przekonana do czasu operacji z dr. Bailey gdzie sama odkryła pierwotniaka i wtedy chyba "pokochała" ogólną - ale nie było dokładnie prez nią wypowiedziane , że wybrała sepcjalizację chirurgia ogólna.
Jednak kangaroo94 dobrze napisał.
mnie się jednak wydaje, że nie wybrała ogólnej bo nie chciała być postrzegana jako "córka Ellis Grey"
haha ile spekulacji. Z moich obserwacji wynika, że jeszcze nie określiła się. W sumie na 100% wiadomo tylko o Alexie, Cris i Averym. Mer skłania się ku ogólnej widać to wyraźnie od kilku odcinków, mimo, że nie właśnie nie chce być kojarzona z matką. A ta orto to tylko krótki przystanek, każdy ma swojego mentora powiedzmy tylko nie Mer i Kepner. Nie wiem czemu Bailey/Webber nie biorą nikogo, w końcu spore doświadczenie mają. Ale może jeszcze twórcy nas zaskoczą co do tej dwójki. Kepner też mnie ciekawi, raz przedstawiają ją jako panikarę a raz wygrywa konkursy w szybkim reagowaniu gdzie nadawałaby się na urazowkę :D