PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122725
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Z powodu strajków wszystkich scenarzystów coraz więcej seriali jest skracanych. Jak na razie ofiarami są: Heroes, Prison Break, LOST i Scrubs. Z wszystkich tych seriali nadane zostaną tylko odcinki dotychczas nakrecone (7-12) i możliwe jest że to będzie koniec tegorocznych sezonów :/ Jesli jakoś się dogadają w miare szybko to nowe odcinki po emisji tych, zapowiadane są na kwiecień. w kilku produkcjach myśli się o zmienie zakończenia sezonu. Myślicie ze Grey's Anatomy też jest zagrożone?

kardines2

A te informacje to skąd masz? Bo Lost ma juz napisany scenariusz na 14 z 16 planowanych odcinków, wiec chyba cos mieszasz. Prisonowi tez nic nie grozi, bo planowane było od początku, że przerwa bedzie od grudnia do kwietnia, wiec żadnych innych opóźnien nie zaliczy, chyba że będą strajkowac pare miesiecy

ocenił(a) serial na 10
oliina

http://tvhotspot.blogspot.com/

Dział Special TV Strike Coverage
Lost wyemituje tylko 7 odcinków z tego co tam pisze (źródłem jest ABC)
CO do prisona to faktycznie tak miało byc (zle przeczytalem), ze nowe odcinki powinny byc w kwietniu, ale z powodu tego strajku odcinek z 12 grudnia może byc jako Season Finale.

Dla znających angielski szczegóły na stronce powyżej

ocenił(a) serial na 10
kardines2

Stało sie :/

"America's number one watched Drama "Grey's Anatomy" has just announced that they have filmed and will air 11 episodes until their break in December. This means that if the Strike lasts for a couple of months that the episode in December will likely be known as the season finale for their 4th Season. Thats right, only 11 episodes this season (If the strike doesn't end!)

This was announced by Patrick Dempsey himself. One of the main stars of the show who plays "McDreamy"."

ocenił(a) serial na 7
kardines2

and what does it mean in polish???????????????????????????????????

ocenił(a) serial na 10
Mr_MarQx

"Amerykański nr1 pod względem oglądalności serial "dramatyczny"? (nie dosłownie ;P) "Grey's Anatomy" właśnie ogłosił że nakrecono i zostanei wyświetlone 11 odcinków do grudniowej przerwy. To oznacza że jeśli strajk potrwa kilka miesiecy to epizody grudniowe będą finałem 4 sezonu. To prawda, tylko 11 odcinków w tym sezonie (jeśli strajk się nie skończy!)
Zostało to ogłoszone osobiscie przez Patricka Dempsey, jednego z głownych gwiazd serialu, który gra "McDreamy" "

To tłumaczenie. Jesli jeszcze ktoś nie rozumie to nowe odcinki po grudniowych bedą dopiero we wrześniu za rok jesli strajk sie nie skonczy :/

kardines2

to chyba niepotrzebnie śpieszę się z oglądaniem 3-go sezonu...

kardines2

o nie...

a ja tak lubię chirurgów. Chociaż nie obejrzałam jeszcze trzeciego sezonu, a i tak mi szkoda...

ocenił(a) serial na 10
anusia_111

masakra jak nie beda krecic bo ja juz jestem na 7 odcinku 4 serii i to oznacza ze bede musiala sie z nim pozegnac na tak dluuuugo;( to samo sie tyczy skazanego na smierc;(co za chamy z tych rezyserow!!!! kase maja i jeszcze im malo;/;/;/;/