Porządny facet. Podobał mi się w roli narzeczonego Izzy. Szkoda, że umarł. Ale i niezłą
sumkę jej pozostawił.
Mnie strasznie na nerwy działał! Cieszyłam się, ze go uśmiercili.. Olewał to, że Izzy kręci z Alexem i zachowywał się jak by ona była jego własnością...
z jednej strony ciekawie pokazali jej walkę z halucynacjami ... nie zdajemy sobie nawet sprawy jak ludzie z guzami mózgu czy psychicznie chorzy widzą świat , halucynacje to ich codzienność .....fakt że tutaj było to bardzo kolorowe , naciągane i takie seksi że nie jedna by chciała takiego "guza " a w rzeczywistości jest to koszmar ... ciesze się mimo wszystko ze ten wątek się skończył
Ale halucynacje, to jednak coś innego.. wtedy jego obecność nie była irytująca... Autor też chyba miał na myśli sceny, gdy jeszcze żył...
Alex taki sobie, ale ja nie lubiłam w ogóle Izzy więc może dlatego.. A jak już odeszła z serialu to ziściły się moje serialowe marzenia...:)
W którym sezonie odeszła?
Ja dopiero jestem w połowie trzeciego. Ach i jak to będzie z Addie i Markiem? :]
a chcesz spoilery??
Katherine Heigl, po prostu odwaliło, więc odeszła... Natomiast Mark I Addison, to zawsze świetny wątek, kiedyś się skończy, ale jeśli lubisz tą parę to na etapie jej wyjazdu na Floryde czy Los Angeles (nie pamiętam dokładnie) zacznij oglądać prywatną praktykę...
Nie no co ty, Adisson nie ma w serialu o Addison... Wiesz co to jest spin off??;p
Chyba chodzi o to, czy Mark gra w PP. Nie, nie gra. Pojawia się gościnnie w jednym z odcinków 6 sezonu. (Pomijając już fakt, że Mark nigdzie nie gra, on po prostu jest. Gra Eric Dane:)
Jedna z lekarek z Seattle Grace Hospital, dr Addison Forbes Montgomery (Kate Walsh), uświadamia sobie, iż jej życie stoi w miejscu. Po nieudanym ratowaniu małżeństwa, Addison pakuje torby i jedzie do Santa Monica. W Oceanside Wellness Center spotyka Naomi Bennett (Audra McDonald), przyjaciółkę ze studiów, która także niedawno rozwiodła się i szuka sensu swojego życia. W Los Angeles otrzymuje ofertę pracy, która może odmienić jej życie raz na zawsze... <--- Jak dla mnie z tego opisu, wychodzi, że Add jednak gra w tym serialu. Wspomnę, że w "Chirurgach" nie była pierwszoplanową postacią ;p
Mój komentarz, że Kate Walsh tam nie gra był ironią... OMG:) Bo to serial o niej;p A spin offy zazwyczaj powstają dla drugoplanowych bohaterów, jaki byłby sens tworzenia serialu jeszcze jednego, dla tych samych postaci, chyba, że to jakaś kontynuacja, ale wtedy to już nie spin off.
Macie niesamowitą zdolność wyczuwania ironii, aż parsknęłam śmiechem jak przeczytałam Wasze próby uświadamiania filmomanki ;P
Właśnie oglądam finał sezonu 2 (po raz milionowy:) i nie mogę wyjść z podziwu jak świetnie nakręcony był wątek z przecięciem lvad-u. Po prostu majstersztyk. Nie dziwię się, że ten sezon dostał Złotego Globa (odcinki z bombą itd.)
Jeśli chodzi o całokształt, to 3 rzeczywiście był lepszy. Jednak, według mnie, niektóre odcinki sezonu 2 były tak powalające, że to tę serię wspominam cieplej:)