Triler 3 sezonu. KOmentujcie :*
http://www.greys-media.com/videos/promos/seasonthree/301.zip [www.greys-media.com/vid...]
oglądałam to i nie mogę rozszyfrować co powiedział george w galerii!! wie ktoś?? poza tym bardzo jestem ciekawe kto powiesił majtasy mer na tablicy :D:D:D:D oj ciężko będzie doczekać 21 września.
Ja tez ją lubie :)
The Fray - How to Save a Life
Ta piosenka jest tez na Soudtracku 'Grey's Anatomy' 2 :)
Specjalnie dla Ciebie meg bo tak ładnie prosisz :)
jak podasz maila to ci moge przesłać :) mam wszystkie :)
Sezon 1:
1. The Postal Service - Such Great Heights
2. Roisin Murphy - Ruby Blue
3. Maria Taylor - Song Beneath The Song
4. Tegan and Sara - Where Does The Good Go
5. Mike Doughty - Looking At The World From The Bottom Of A Well
6. Get Set Go - Wait
7. The Eames Era - Could Be Anything
8. Rilo Kiley - Portions For Foxes
9. Joe Purdy - The City
10. Medeski, Martin & Wood - End of the World Party
11. Ben Lee - Catch My Disease (Live Version)
12. The Ditty Bops - There's A Girl
13. The Radio - Whatever Gets You Through Today
14. Inara George - Fools In Love
15. Psapp - Cosy In The Rocket
Sezon 2:
1. How to Save a Life [New Drums Album Version] - The Fray
2. War on Sound - Moonbabies
3. I Me You - Jim Noir
4. Kaboom! - Ursula 1000
5. Miss Halfway - Anya Marina
6. Multiply - Jamie Lidell
7. Universe & U - KT Tunstall
8. Monster Hospital - Metric
9. How We Operate [Radio Edit] - Gomez
10. Grace Master - Kate Havnevik
11. Sexy Mistake - The Chalets
12. Bound by Love - Gran Bel Fisher
13. I Hate Everyone [Clean] - Get Set Go
14. Homebird - Foy Vance
15. Chasing Cars [Acoustic] - Snow Patrol
Piosenki możesz przesłuchać tu:
http://www.amazon.com/Greys-Anatomy-Original-Soundtrack/dp/B000AXWHQW/sr=1-1/qid =1157734466/ref=pd_bbs_1/102-6324885-3134511?ie=UTF8&s=music [www.amazon.com/Greys-An...]
Jest nowy trailer a wlasciwie klip. www.greys-media.com. Chyba dzisiaj zostal dodany. Ale się bedzie działo jakiś wypadek, Mer rzuca monetą(aż się boję co to może oznaczać), zalamana Addison... Dobrze, że w 4 odcinku już Mark będzie :D
Oj tak. Już nie mogę sie doczekać!!!
Na tej stronie jest bardzo dokładny licznik: http://seriously.topcities.com/ [seriously.topcities.com...]
Jeszcze 12 dni 23 godziny do 1 odcinka 3 sezonu :D
Taaak :D Na www.abc.com tacza sie rozwazania o wszystkich 3 trailerach jakie znalazly sie w internecie :D. Kto powiesil majtki Meredith na tablicy niestety nie wiadomo :D. Za to na jednym z trailerow Meredith caluje sie z Derekiem a Addison przychodzi do Dr. Webbera i placze ktos ma wypadek samochodowy i wyglada na to ze jest to albo Izzie ktora w pozneijszej scenie lezy na podlodze i nagle obok niej kladzie sie Meredith podajac jej reke ale wszystko wyglada tak sztucznie jak w momencie kiedy meredith trzymala reke w facecie ktory mial w sobie bombe i wyobrazala sobei dereka albo moze to byc tez george ktory wchodzi do domu mer i na szyje rzuca mu sie Callie tak jakby jej ulzylo ze jest caly i zdrowy :D:D:D nie wiadomo ale dyskutujcie :D i mowice co waszym zdaniem sie tam stanie no to pap