T.R. Knight wróci, więc ciekawe jak rozwiążą ten wątek. Za to pojawiły się plotki, że Sara Ramirez może zniknąć ze STAłEJ obsady serialu. No to kurcze się będzie działo...
No dzięki za info mi też już ulżyło dzięki twojej informacji, a co do Sary Ramirez to tęsknić nie będe za specjalnie, oznaczać to tylko może że George może wybierze Izzy a Calli no cóż !!!.......!!!...
a tu kurde niespodzianka! właśnie przeczytałam na People wywiad z T.R. Knightem, który mówi, że jego losy są w serialu bardzo niepewne... teraz to już sama nie wiem co myśleć, a przecież info o powrocie mam z bardzo wiarygodnego źródła, które mnie zawiodło, więc nie wiem o co biega.
Generalnie to nie widzę jakoś Izzie z George'm, a jej uczucie do niego jest co najmniej podejrzane. Jeszcze w 17 odcinku była jak dla mnie najlepsza scena sezonu, czyli Izzie/Denny(duch) a zaraz w następnym, czy jakoś tak uprawia seks z G. trochę to wszystko naciągane jak dla mnie.
Przepraszam że się wtrącam ale niestety nie czaję o co chodzi. Czy T.R. zniknął na jakiś czas z serialu???
w ostatnim odcinke 3 serii oblal test i ma dwie mozliwosci alebo odejsc z chirurgii albo zaczynac caly staz od nowa. stwierdzil ze nie chce od nowa i odchodzi.
Nie, nie zdał egzaminu i musi opuścić szpital.
Ja mam nadzieję, że jakoś to zrobią, że a) George zostanie, b) nie będzie z Izzie.
O. I wtedy wszyscy będą zadowoleni. :)
Ok... Ja jestem na etapie 4 odcinek 3 serii. Czyli Georg spiknie się z Izzy..? Ale jajca. A może Alex z Christiną albo Preston z Grey... Wtedy to by były jaja...
Hmmm z tym George'm nie jest tak do końca pewne że musi odejść, nie , on po prostu musi ponownie podejść do egzaminu na rezydenta...więc zaliczyć ponownie ostatni rok stażu...no i ma pecha bo w kolejnym teamie internów zetknie się z jeszcze jedną Grey- tym razem najstarszą siostrą przyrodnią Meredith....zapowiada się ciekawie...