Moglibyscie nie spoilerowac na głownym forum załózcie temat spoilery i tam zadawajcie pytania!!!! A nie wchodzi człowiek popatrzec co nowego i odrazu poznaje tajemnice serialu ! ! ! Bardzo proszę!
można po prostu założyć temat, w którym będą znajdować się spoilery.. albo w każdym spoilerowym temacie napisać z dwie linijki (które są widoczne na stronie glownej) "SPOILER SPOILER SPOILER..."
chciałabym tylko zauważyć ze ciągle czepia sie tylko ludzi którzy zakładają tematy odnośnie odcinków które lecą w stanach .
Nie chodzi tylko o Grey's anatomy ale o każdy serial który nagle zaczyna lecieć w polsce często już parę sezonów do tytułu w stosunku do tego co leci w USA . I nagle zaczynają sie komentarze ze coś zdradzamy! Sama oglądam the O.C na tvn i gdy wchodzę na forum tego serialu liczę sie z tym ze sie czegoś dowiem odnośnie np 4 sezonu i nikogo sie nie czepiam!
a co z ludźmi którzy dopiero zaczęli oglądać serial i są powiedzmy na 1 pierwszym sezonie , wobec tego wougle piszmy przed każdym tematem Spoiler bo zawsze sie zdąży ze ktoś coś nie będzie wiedział !
Nie da sie zadowolić wszystkich a ci którzy nie chcą znać treści serialu nich nie czytaja wypowiedzi bo zawsze chcący czy nie czegoś sie dowiedzą
Pozdrawiam tych którzy sie meczą i oglądają ten serial na Polsacie o chorej porze :)
Kiedyś też miałem nadzieje że uda mi się ludzi przekonać do nie spoilerowania. Teraz wiem że jest to walka z wiatrakami, a najlepszą bronią jest niestety nie zaglądanie na forum. Szczególnie na to filmwebu na innych są faktycznie wyznaczone miejsca gdzie można "prorokować" co stanie się w najbliższym czasie. Tutaj jak widać zawsze znajdzie się ktoś kto będzie chciał podzielić się swoją wiedzą. Co do tych którzy są bardziej do tyłu. Skoro mogą wejść na to forum to co stoi na przeszkodzie aby ściągać odcinki z internetu? Chociażby dwa na tydzień. Nawet na najwolniejszym łączu uda się takie tempo osiągnąć.