PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122725
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Witam. Jak dla mnie 3sezon był super i bardzo dobre zakończenie(choć nie podobał mi się motyw "Miłości" Georga z Izzi - mogli pozostawić ich dalej przyjaciółmi :) ale cóż....) muszę też przyznać, że finalny odc. był zarówno zaskakujący jak i przygnębiający...i bardzo zmartwiłem się tym,że BURK zostawił CRISTINE dlatego, że nie ujrzę tego aktora już w GA :/ nie mogę się z tym oswojić, że nie będzie już PRESTONA! I to jest najgorsze :/ wykreowali fajną postać przez 3 sezony! a nagle pach....i już go nie ujrzymy :( zawiodłem się...ciekawe co będzie z Georgem(prawdopodobnie przeniesie się tak jak mówił) i co zrobi Szef...czy zostanie dalej szefem? i co z Meredith i Shepardem...hmmmm nie mogę się już doczekać 4sezonu(ale dalej nie mogę przeboleć,że BURK odszedł :/ ehhh...)
Mimi to iż zabraknie tam mojej ulubionej postaci to i tak dalej z zaparciem
będe śledził GA :) No to na tyle...do 27 :) pozdro
aha i ciekawe jakie będę motywy/motyw z LEXIE GRAY xD

ocenił(a) serial na 9
papaj1988

Isaiah Washington wykopali za publiczne obrażanie homoseksualistów ( a jak wiadomo aktor grający Georga należy do tej grupy). Tak więc mam nadzieję, że pomogłam ci otrzeć łezki :P

mutunium

Tak dla wiadomości, Washington nie obraził nigdy publicznie homoseksualistów(jest to wersja której jeszcze nie słyszałam), wiele plotek chodziło na ten temat, a sprawa została wyjaśniona przez samego Washingtona w programie Larry'ego Kinga. Zachował się jak zachował, ale uważam że T.R. Knight i Patrick Dempsey rozdmuchali tę sprawę. Z resztą to wszystko było już poruszane we wcześniejszych tematach. Gościu wystąpił w 3 sezonach, był jaki był, ale bez przesady, żeby od razu go wywalać. Na szczęście dla niego już zaproponowano mu kilka ról.

ocenił(a) serial na 10
Silva

Nom właśnie szkoda, że go wywalili no ale cóż...jakoś oglądne dalej 4sezon :) ;p nawet bez niego...ale za to będzie piekna LEXIE GRAY xD

ANTONIO PUERTA(22)
R.I.P
[*][*][*]

papaj1988

Ja tam strasznie nie będę rozpaczał za Burkiem, bardziej mi będzie tęskno za Addieson... No ale ona będzie w nowym serialu, a gdy ten nie wypali to g zapewnień Shony zawsze może wrócić do stałej obsadki GA :D
Mimo to trzymam za nią kciuki i będę z zapartym tchem oglądał Private Practice;)