Jestem ciekawa czy ten serial jest wart obejrzenia. Za bardzo nie mam co robić, większość seriali
tak i jak filmów o tematyce medycznej skończyłam i przypadkiem znalazłam ten "Chirurdzy" Czy
warto zacząć go oglądać? Czy może raczej nie?
Wart, nawet bardzo! Jeśli interesujesz się podobnymi serialami to bardzo polecam, ale na początek do 6. Sezonu :)
najlepszy serial jaki widziałam, romans, komedia, dramat, coś wspaniałego, polecam. Na początku jak znajoma oglądała, nie byłam przekonana, nie rozumiałam czemu taki dziwny serial ogląda(inny pomysł i realizacja, od typowych o tematyce lekarskiej), ale po obejrzeniu pierwszego odcinka, zakochałam się po prostu i wręcz uzależniłam :)
Zgadzam się, najlepszy serial. Obejrzałam wszystkie 10 sezonów w niecałe 3 miesiące i z niecierpliwością czekam na 11. Mimo że jest tak dużo sezonów to cały czas się coś dzieje, każdy kolejny sezon nie jest naciągany i nie ma tak, że im bliżej do końca tym gorzej- wręcz przeciwnie- jak dla mnie najlepsze rzeczy dzieją się od końca 5 sezonu po 10 ;)
Oglądałam po 13 odcinków dziennie, jeżeli cię to zachęci :D. Najlepszy serial na świecie. Jak powiedziała herma idealne połączenie dramatu i komedii. Strzeż się finałów sezonów! :D
Ja też się zastanawiałam czy zacząć oglądać, ale w końcu zaczęłam i jak ktoś wyżej napisał zakochałam się :). Obecnie kończę 6 sezon i nigdy nie mam dość, cały czas myślę co się tam wydarzy. Serdecznie polecam, nie zastanawiaj się dłużej tylko oglądaj :*...
Ja zaczęłam jakis czas temu oglądanie od 5-go sezonu, oczywiście do końca 10-go już wszystkie odcinki widziałam, ale jako że trzeba czekać na nowy sezon oglądam teraz wszystko od 1-go sezonu. Tak się wciągnęłam ....