Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 123307
6,6 7 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Jestem ciekawa czy ten serial jest wart obejrzenia. Za bardzo nie mam co robić, większość seriali
tak i jak filmów o tematyce medycznej skończyłam i przypadkiem znalazłam ten "Chirurdzy" Czy
warto zacząć go oglądać? Czy może raczej nie?

ocenił(a) serial na 10
LovesickVEVO

Wart, nawet bardzo! Jeśli interesujesz się podobnymi serialami to bardzo polecam, ale na początek do 6. Sezonu :)

LovesickVEVO

najlepszy serial jaki widziałam, romans, komedia, dramat, coś wspaniałego, polecam. Na początku jak znajoma oglądała, nie byłam przekonana, nie rozumiałam czemu taki dziwny serial ogląda(inny pomysł i realizacja, od typowych o tematyce lekarskiej), ale po obejrzeniu pierwszego odcinka, zakochałam się po prostu i wręcz uzależniłam :)

ocenił(a) serial na 10
LovesickVEVO

Zgadzam się, najlepszy serial. Obejrzałam wszystkie 10 sezonów w niecałe 3 miesiące i z niecierpliwością czekam na 11. Mimo że jest tak dużo sezonów to cały czas się coś dzieje, każdy kolejny sezon nie jest naciągany i nie ma tak, że im bliżej do końca tym gorzej- wręcz przeciwnie- jak dla mnie najlepsze rzeczy dzieją się od końca 5 sezonu po 10 ;)

użytkownik usunięty
LovesickVEVO

Oglądałam po 13 odcinków dziennie, jeżeli cię to zachęci :D. Najlepszy serial na świecie. Jak powiedziała herma idealne połączenie dramatu i komedii. Strzeż się finałów sezonów! :D

ocenił(a) serial na 9
LovesickVEVO

Ja też się zastanawiałam czy zacząć oglądać, ale w końcu zaczęłam i jak ktoś wyżej napisał zakochałam się :). Obecnie kończę 6 sezon i nigdy nie mam dość, cały czas myślę co się tam wydarzy. Serdecznie polecam, nie zastanawiaj się dłużej tylko oglądaj :*...

ocenił(a) serial na 8
LovesickVEVO

Ja zaczęłam jakis czas temu oglądanie od 5-go sezonu, oczywiście do końca 10-go już wszystkie odcinki widziałam, ale jako że trzeba czekać na nowy sezon oglądam teraz wszystko od 1-go sezonu. Tak się wciągnęłam ....

ocenił(a) serial na 10
LovesickVEVO

Najlepszy :) Byłby moim ideałem gdyby nie odcinki specjalne,