PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122750
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Wiem już kto się pobierze. Jak nie chcecie spoilera, nie czytajcie..

Link:
http://ausiellofiles.ew.com/2010/08/31/greys-anatomy-spoiler-cristina-owen/

cieszycie się? Ja nie za bardzo. Jakoś nie przepadam za Owenem :D

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

Ja tam się cieszę. Hmmm... nie wiem, czy Cristinę da się zmienić. I tak szczerze, to wątpię, żeby to był ślub w stylu Izzie i Alexa. Raczej kameralny, może nawet nie kościelny, tylko któregoś dnia polecą do ratusza, zabierając ze sobą Mer i Dereka. :) I na to liczę, nie chcę, żeby Cristina stała się romantyczna, przestanie być Cristiną. :<

Zee_vah

No, jak będzie romantyczna, to już nie Cristina. Jestem przeciwna ich ślubowi.. Jakoś mi to nie pasuje.

ocenił(a) serial na 8
youhaveamessage

mi nie pasuje Owen. nie mogę go jakoś strawić. więc ich ślub jakoś mnie pozytywnie nie poruszy.

ocenił(a) serial na 10
paps

O nie :/ Nie znoszę Rudego. W ogóle nie pasuje do Cristiny. Ona tylko z Prestonem!
Oglądam sobie serial od początku (obecnie zaczęłam 3 sezon) i patrząc na nich, stwierdziłam, ze bardzo mi ich brakuje. Byli świetną parą i sam Burke był świetny :P

Jucha91

Preston był beznadziejny. Buc taki. Za to Owen jest świetny xD

ocenił(a) serial na 10
praula

Ja na początku nie cierpiałam Owena, ale z czasem się przekonałam. :> Pasuje mi do Cristiny, tak jak pasował mi Burke. :) I dodam że to ulubiony pairing mojej mamy która ze mną ogląda. xD Nawet się kłócimy, czy fajniejsze jest Lexzie czy CO. ;P

Zee_vah

Ja też go nie cierpiałam, potem jakoś tak mniej, ale i tak mi nie przeszło całkiem, bo jest mi obojętny i w sumie wisi mi czy umrze, czy coś mu się stanie, czy nie. Z Prestonem było podobnie. Najpierw był fajny, a potem jak

[SPOILER DLA TYCH CO NIE OGLĄDALI]

zostawił Cristinę przed ołtarzem, to go jakoś znienawidziłam :d

A mi do Cristiny pasuje Avery. Strasznie go lubię :D

ocenił(a) serial na 7
youhaveamessage

no coś ty za młody, gówniarz przy niej, ale też go lubię

ocenił(a) serial na 7
Jucha91

I Owen i Burke są kiepscy. Z tym, że Burke to była największa serialowa porażka (mówię o związku z Cristiną). Nie znosiłam go. Kompletny idiota. Hunt jest już trochę lepszy, no ale kurde nie pasują do siebie za cholerę! Jaki tam ślub no ja nie mogę :/ beznadzieja

ocenił(a) serial na 10
googaify

a ja lubiałam pare Yang&Burke ;)
ale potem sie wsszytko popitoliło ;)

za to Owena nie cieprpie od poczatku i jako postaci samego Owena i tego aktora w ogóle :/

a związek z Christiną... taki sobie :P najgorzej mnie wnerwia jak zaczyna ją całować, jak taki jaskiniowiec :D rzuca sie na nią bleee :D:D

Yang&Avery powinni byc razem, a że młody no to co :P róznica nie est większa niż 3-5 lat więc ;>

ocenił(a) serial na 7
fnh81

Dlaczego Avery jest młodszy od Christiny? Przecież on przyszedł z MercyWest, a nie jest stażystą jak np. Lexie. Wydaje mi się, że są na tym samym roku stażu/rezydentury (czy co to jest xD). No chyba, że coś przegapiłam..

Owena nie znoszę, na początku jeszcze ok., ale 6 sezon to dla mnie była droga przez mękę (w dodatku jego było chyba najwięcej..). Nie lubię ani postaci ani aktora.

A Burke hmm.. nie powiem, że go lubiłam, ale w porównaniu z Owen'em (dla mnie) jest/był o niebo lepszy i ciekawszy.

No i też chciałabym parę Yang&Avery :)

ocenił(a) serial na 8
McDreamy_2

dokładnie tak! Christina i Avery to idealna para. nie wiem dlaczego, ale mi pasują :D

ocenił(a) serial na 10
paps

jak dla mnie Christina bardziej pasuje do Owena niż do Burka . Strasznie gościa nie lubię. A milo by było gdyby Christina miała romans z Averym.

McDreamy_2

Mi też się wydaje, że są w tym samym wieku.

ocenił(a) serial na 8
youhaveamessage

wiedziałam , ehh myślałam,że się pomylę... Christina i ślub to coś siebie wykluczającego no ale to Grey'si.

ocenił(a) serial na 10
Anula_3

Ja nie cierpię Hunta, mam dość tych jego problemów i jeszcze Teddy o rany.
Lubiłam Burka i Yang.A teraz chciałbym żeby ona była z Jacksonem;)

ocenił(a) serial na 9
vanessa987

ja też nie lubie owena nie pasuje mi wogole do tego serialu mogli go usmiercic w 6 sezonie, na dodatek jeszcze wymyslili slub bleeee, juz wolalam burka szkoda ze nie wroci do serialu

ocenił(a) serial na 10
melania1811

to prawda cristina i aver'y to byłaby para idealna
uważam że i tak coś sie miedzy nimi wydarzy bo już w 6 sezonie czuć było chemię

ocenił(a) serial na 7
vanessa987

ja też mam dość tych ciągłych kłopotów z Huntem, chociaż kto by ich nie miał po tym co przeszedł...

ale Teddy uwielbiam! Strasznie ją polubiłam.

ocenił(a) serial na 7
McDreamy_2

mówiąc "za młody" nie chciałam żeby zostało to odczytano dosłownie. Nie mam zielonego pojęcia w jakim on jest wieku, no ale weźcie na nich popatrzcie jak stoją koło siebie... może rzeczywiście charakterami by się nawet uzupełniali, ale Cristina potrzebuję superdojrzałego mężczyzny, a popatrzcie na niego... :) no nie wiem czy mnie rozumiecie, ale ona jest już poważną, dojrzałą kobieta, która w moim przekonaniu potrzebuje twardego porządnego faceta, a nie chłopaka. Ktoś mnie rozumie? ;)

ocenił(a) serial na 7
fnh81

eee tam że się na nią rzuca to właśnie jedyny plus przynajmniej jest na co popatrzeć... 8) ...

youhaveamessage

HOT !!!
ZDJĘCIA Z CEREMONII!!

http://bi.gazeta.pl/im/1/8367/z8367981X.jpg
http://ausiellofiles.ew.com/2010/09/13/greys-anatomy-wedding-cristina-owen/ - tutaj jest kolejne i pisze, że ceremonia odbędzie się w salonie Mer.
widać tam Callie, Arizonę, Sloana, Bailey i chyba Lexie.
_
Jeszcze 10 dni! :D

ocenił(a) serial na 8
youhaveamessage

nie umiem się już doczekać premiery nowej serii :)
Ja tam ich lubię oboje są specyficzni dlatego pasują do siebie <3 To jest najciekawsza para w tym serialu moim zdaniem :D

karo767

Ja najbardziej lubię Lexie i Marka ;d

ocenił(a) serial na 7
youhaveamessage

też ich lubiłam. i wkurzyłam się, jak się rozstali. no Mark wariował z tą córką i z tym dzieckiem, Lexie podjęła słuszną decyzję, a jednak byli razem świetni... ale jak Mark się spiknął z Teddy to z kolei polubiłam ich i to im teraz "kibicuję". Za to Lexie i Alex... fakt pasują do siebie jak dwie krople wody, ale to nie znaczy, że mi się ten ich związek podoba ;)

ocenił(a) serial na 7
karo767

też słuszna opinia. Rzeczywiście są wyjątkowo specyficzni jak to ujęłaś/ująłeś.

ocenił(a) serial na 7
youhaveamessage

miałam nadzieję, że znowu ucieknie sprzed ołtarza ;D no cóż..........

ocenił(a) serial na 9
youhaveamessage

super owen jest taki przystojny;)